SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Kardeşi Vurdu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.

Olay Malatya merkez Milli Egemenlik caddesinde meydana geldi. Eskiye dayanan bir husumetten dolayı çıkan kavgada çok sayıda sabıkası bulunan F.S. adlı şahıs üzerindeki tabanca ile E.K. ve M.K. adlı kardeşlere sıkarak yaraladı.

Yaralı şahıslar, Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altına alındı.

Olaydan sonra yakalanan F.S. ise gönderildiği adliyece tutuklanarak cezaevine konuldu. F.S.'nin kısa bir süre önce cezaevinden çıktığı öğrenildi.

Olayla ilgili olarak 26 yaşındaki M.K. ve 18 yaşındaki E.K. adlı yaralı kardeşlerin “mağdur şüpheli”, 27 yaşındaki K.M., E.A. ve F.S.’nin de şüpheli olarak gösterildiği saat 18.40 sıralarında meydana gelen olayla ilgili olarak polis vukuat raporunda şu bilgi yeraldı:

“Taraflar arasında çıkan kavga neticesi şüpheli F. S. tarafından silahla yaralanan mağdur/şüpheliler hastanede tedavi altına alınmışlar, olayda kullanılan 1 adet CAB 22 ibareli, 7.65 mm. çapında tabanca, 1 adet şarjör, 3 adet 7.65 mm. çapında fişek elde edilerek muhafaza altına alınmış, alınan ifadelerinin ardından adli mercilere sevk edilen şüphelilerden F. S. tutuklanmış, diğer iki şüpheli ise serbest bırakılmıştır.”

DİĞER OLAYLAR..
Orduzu Pınarbaşı’nda akşam saatlerinde yaralanarak hastaneye getirilen 35 yaşındaki A.B. adlı kadın, yaklaşık bir hafta önce tanıştığı O.adlı şahısla gezerken, bu kişinin üstünde ne varsa çıkart diyerek kendisini önce sırtından sonra sol kolundan yaralayarak kaçtığını öne sürdü. Polis şahsın açık kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

Pazar günü saat 14.00 sıralarında Atatürk Caddesi’ndeki polis ekibinin yanına gelen 21 yaşındaki R.K. adlı genç, İstanbulluoğlu Pasajı’nda kız kardeşini rahatsız eden 21 yaşındaki T.A. adlı şahsı bıçakladığını bildirdi ve ekmek bıçağıyla teslim oldu. Şahıs gözaltına alınırken, ağır yaralanan T.A. hastaneye kaldırıldı.

Çevreyolu Bülent Korkmaz Üstgeçidi yanından 20.15 sıralarında boynundan yaralı olarak hastaneye kaldırılan 17 yaşındaki H.D. adlı genç, kendisini 18 yaşındaki Şanlıurfalı hemşehrisi İ.G.’nin yaraladığını söyledi. Yaralı hastaneye kaldırılırken, adliyeye verilen İ.G. serbest bırakıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız