SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Katil Zanlısına Tutuklama

A- A+ PAYLAŞ

Çavuşoğlu Mahallesi'ndeki bir kahvehanenin önünde meydana gelen olayda Veysel Bilem'in öldürülmesiyle ilgili olarak yakalanan iki şüpheli, gönderildikleri mahkemece tutuklandılar.

Olay, 30 Ağustos Çarşamba günü saat 09.00 sularında Çavuşoğlu Mahallesi Boztepe Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir kahvehanenin önünde meydana gelmişti. Kahvehane önünde belirlenemeyen bir nedenle meydana gelen olayda, kahvehane işletmecisinin kardeşi olduğu ve sanayide oto tamirciliği yaptığı bildirilen 43 yaşındaki Veysel Bilem tabanca ile açılan ateş sonucu vurularak ağır yaralanmış, kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi’nde hayatını kaybetmişti.

Asayiş Şubesi ekipleri olaya karışan Ali İhsan E. ve Naci U. adlı şüphelileri, olaydan kısa bir süre sonra suç aleti tabanca ile birlikte yakalamıştı.

Asayiş Şubesi'ndeki sorgularının ardından Adliye'ye sevkedilen cinayet şüphelileri Ali İhsan E. ve Naci U. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cinayet nedeni ve Veysel Bilem'in neden hedef alındığı konusunda bir bilgi edinilemedi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • bekir (6 yıl önce)
    veysel ustam allah rahmet etsin senin gibi bir insan birdaha zor gelir mekanın cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla