SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Kazada 14 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ
Pütürge ve Çelikhan yolunda meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 3'ü doktor 14 kişinin yaralandığı bildirildi.
 
KUBBE'DE MİNİBÜS DEVRİLDİ..
Pütürge’den, Malatya’ya gelmekte olan  yolcu minibüsünün  saat 20.00 sıralarında Kubbe Dağı mevkii’nde devrilmesi sonucu 11 kişi yaralandı. 
            
Edinilen bilgiye göre kaza Cuma günü akşam saatlerinde Kubbe Dağı mevkiinde meydana geldi. Sürücüsü ve plakası alınamayan  yolcu minibüsü akşam saatlerinde Pütürge’den Malatya’ya  gelirken yolun sis ve buzlu olması nedeniyle  yoldan çıkarak devrildi.
            
Kazada araçta bulunan Veysi Ezene (23), Hulisi Işık (47), Müslüm Ermeç (27), Rıza Derelioğlu (32), Nusret Duman (52), Orhan Çakır (25), Mustafa Karabay (45), Şahin Özden (17), Hüseyin Bulut (30), Necmettin Güneş (40), Dündar Kaynak (34) yaralandı.
            
Yaralılar, ambulanslarla Malatya Devlet Hastahanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Yaralılardan birçoğu ayakta tedavi edilirken, sağlık durumlarının ağır olmadığı, soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
 
3 DOKTOR YARALI..
Bu arada Adıyaman'dan Malatya'ya dönerken kaza yapan 3 doktor, araçlarından indikten bir süre sonra başka bir otomobilin kendilerine çarpması sonucu yaralandı.
 
Alınan bilgiye göre, Adıyaman'ın Çelikhan ilçesi yakınlarında meydana gelen kazada, Malatya'da özel bir hastanede görevli olan doktorlar Özgür Aydın, Serhan Kurtulmuş ve Yılmaz Timucin'in içinde bulunduğu otomobil, bir başka araçla çarpıştı. Kaza araçlarda küçük çapta maddi hasara neden olurken, 3 doktor araçlarından indi. Kaza nedeniyle araçlarından inen 3 doktora o sırada seyir halinde olan başka bir otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yaralanan 3 doktor, ambulansla Gözde Hastanesi'ne getirildi.
 
Doktorların genel sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız