SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Kazada 23 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da traktör ile yolcu minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 12 kişi yaralandı.

 
Kaza, Malatya-Elazığ karayolu Kale ilçesi Han Köprü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sürücüleri ve plakaları alınamayan traktör ile minibüsün çarpışması sonucunda traktördeki Kemal (66), Yıldız (31) ve Mehmet Karakuş (5) ile minibüste bulunan Abdullah Bilgili (36), Tuğrul (24), Osman (25), Ahmet 40) ve Bestami Kaya (47), Ahmet Paya 2,Yusuf Subaşı(55), Mustafa Kılıç (50) ve Mustafa Kaleli (56) yaralandı. Yaralılar, kaza yerine giden ambulanslarla Turgut Özal Tıp Merkezi ile Malatya Devlet Hastanesi acil servislerine kaldırıldılar.
 
MALATYA'YA YOLUNDA..
Bu arada Muş'ta, Malatya'ya gelmekte olan inşaat işçilerini taşıyan minibüs devrildi, 2'si ağır 11 kişi yaralandı. 
 
Kaza Muş-Bingöl karayolunun Murat Köprüsü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Van'dan gelip Malatya'ya inşaat işçilerini taşıyan Mehmet Kenan yönetimindeki 65 DP 272 plakalı minibüs, virajı alamayarak şarampole düştü. Kazada araç sürücüsü Mehmet Kenan ile birlikte Reis Demir, Nurullah Kılıç, Cüneyt Tekin, Mehmet Sönmez, Sedat Baban, Mehmet Ali Sönmez, Mehmet Şirin Özşahin, Cevdet Demir, Osman Eta ve Suat Tekin yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Muş Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.  Yaralılardan 2'sinin durumlarının ağır olduğu ve kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız