SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Kazada 32 Yaralı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da traktörün uçuruma yuvarlanması sonucu 3'ü ağır 11 kişi, fındık işçisi taşıyan minibüsün kayaya çarpması sonucu da 21 kişi yaralandı. Bu arada Kürecik yakınlarındaki kazada ise traktör sürücüsü öldü.

1 ÖLÜ..
Akçadağ-Kürecik Çakıllıpınar Köyünden Demirciler Köyü'ne gitmekte olan 64 yaşındaki M.A.Ç. yönetiminde bulunan traktör, 01.30 sıralarında şarampola yuvarlandı.

Kazada traktör sürücüsü yaşamını yitirdi.

21 YARALI..
Hekimhan yönünden Malatya yönüne gelmekte olan ve Şanlıurfalı fındık işçilerini taşıyan C.D. yönetimindekki 63..569 plakalı minibüs Yeşilpınar Köyü Çamyarma mevkiinde yol kenarındaki kayalara çarptı.

04.30 sıralarında meydana gelen kazada 21 kişi yaralandı. Durumları hafif olan 18 kişi ilk müdahaleden sonra taburcu edilirken C.D., K.H. ve H.H. adlı yaralıların Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldıkları bildirildi.

11 YARALI..
11 kişinin yaralandığı kaza ise, Hekimhan ilçesi Yukarı Girmana Köyü Kesik Köprü mevkiinde meydana geldi. S.K.'nın kullandığı traktör, Yukarı Girmana istikametinden Kocaözü istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek uçuruma yuvarlandı.

Traktör römorkunda bulunan ve ağır yaralanan S.Y., D.K.I. ve M.K. hayati tehlikeleri bulunması sebebiyle Hekimhan Devlet Hastanesi'nde müşahede altında alındılar.

Diğer yaralılar A.K., B.K., G.Y., E.K., S.K., B.K., S.K. ve H.Y. Hekimhan Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavileri yapılarak taburcu edildi.

DİĞER KAZALAR..
Darende Ayvalı Kasabası yol ayrımında H.T. yönetimindeki 44..834 plakalı motosiklet karşı yönden gelen M.K. yönetimindeki 44..087 plakalı motosikletle çarpıştı. Motosiklet sürücüleri yaralandı.

Erhaç Havaalanı yolunun 20. kilometresinde 22 yaşındaki bayan sürücü T.Y. yönetiminde bulunan 34..1801 plakalı otoyla havaalanı yönüne giderken, dikkatsizlik sonucu oto takla attı. Yaralı Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yazıhan'dan Malatya yönüne gelmekte olan A.Y. yönetiminde bulunan 44..377 plakalı otomobil, mıcıra kaptırdı ve yol kenarındaki duvara çarptı. Sürücü yaralandı.

Yağmurlu Köyünden Akçadağ'a gitmekte olanh A.Ş. yönetimindeki 44..661 plakalı oto Aydınlar Köyü civarında yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Araçta bulunan 72 yaşındaki H.Y. yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız