SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Kazada 4 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2018-06-10 18:14:52
İki Kazada 4 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Sinan Doğan'ın kullandığı 34 HP 3926 plakalı otomobil, ilçenin Aşağıulupınar Mahallesi Armutlu mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki yağmursuyu kanalına düşerek menfeze çarptı.

Kazada yaralanan sürücü Doğan ile araçta bulunan Bahar Doğan olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Öte yandan ilçe merkezinde İrfan Zontul idaresindeki 58 DL 639 plakalı otomobille karşı yönden gelen Fatih Şimşek'in kullandığı 34 AEM 242 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada yaralanan sürücülerin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • alican (5 yıl önce)
    Eee fransız alman borazancıları nerde hani sıfır diye tabir ettiğiniz otomobillerde kaza yapıyor ne iş? .Sesiniz çıkmıyor..Bende onbeş yıldır şahin kullanırım bırak kazayı belayı daha trafik cezası yemiş değilim..Demekki suç arabada değilmiş değilmi?..Geçmiş olsun arkadaşlar biraz yavaş ve dikkat her şeyin ilacıdır..Laflarım size değil bazı umacılaradır..
    0
    0
    Yanıtla