SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Kazada 6 Ölü, 4 Yaralı

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:16:32
İki Kazada 6 Ölü, 4 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir'in Erkenek beldesi yakınları ile Sincik- Malatya karayolunda meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 6 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

ERKENEK YAKININDAKİ KAZADA 3 ÖLü, 2 YARALı..

Edinilen bilgiye göre kaza, Malatya-Adıyaman Karayolu Erkenek Kasabası Su Fabrikası’nın önünde meydana geldi. İddiaya göre, memleketi Kahramanmaraş’a bayram tatili için giden Uzman Çavuş Bahaettin Paksoy (36) idaresindeki 46 FE 154 plakalı otomobil, sağ şeritte seyir halinde iken aşırı hız ve dikkatsizlik sonucunda yoldan çıkıp yaklaşık 150 metre takla attı. Kazada; Uzman Çavuş Bahaettin Paksoy ile birlikte eşi Elif Paksoy (30) ve oğlu Ali Buğra Paksoy (1) kaza yerinde hayatını kaybetti. Uzman Çavuş’un kızları Burcu Melek Paksoy (4) ile Busenur Paksoy (8) ise yaralı olarak kurtuldu. Yaralılar ambulansla Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Uzman Çavuş Bahaettin Paksoy'un Van Erciş’te askeri birlikte görevli olduğu bildirildi. Paksoy ailesinin cenazeleri Kahramanmaraş’tan gelen yakınlarına teslim edildi. (Fotoğraflar bu kazadan)

SİNCİK- MALATYA YOLUNDA DA 3 ÖLÜ..

Bu arada Sincik-Malatya karayolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin 50 metre yükseklikteki uçuruma yuvarlanması sonucu aynı aileden 3 kişi öldü, 1'i ağır 2 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Malatya’dan Sincik ilçesine bağlı Yarpuzlu köyüne dayısının düğününe gelen Aydoğdu ailesi, dönüş yolunda kaza yaptı. Abdullah Aydoğdu (33) idaresindeki plakası öğrenilemeyen otomobil, Malatya merkeze bağlı Ulu köyü yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 50 metrelik uçurumdan uçtu. Çevredeki vatandaşların durumu bildirmesiyle 112 acil servis ekipleri olay yerine geldi.

Kazada otomobil sürücüsü Aydoğdu, eşi Haside Aydoğdu (33) ve yeğeni Asiye Aydoğdu (21) olay yerinde hayatını kaybederken, Aydoğdu ailesinin kızları olan Ümmüselem Aydoğdu ve ismi öğrenilemeyen bir kız çocuğu yaralandı. İsmi öğrenilemeyen yaralı kız çocuğu ambulansla Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, durumu ağır olan Ümmüselem Aydoğdu'nun ise, ambulansla Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Fakültesi'ne kaldırılarak yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız