SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Kazada 9 Yaralı

0
Güncellendi - 2017-04-16 23:31:32
İki Kazada 9 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen iki ayrı kazada toplam 9 kişi yaralandı.

İlk kaza Malatya-Kayseri karayolunda yaşandı. Edinilen bilgiye göre Malatya-Kayseri karayolunun 52. kilometresinde yaşanan kazada Abdurrahman O. yönetimindeki 40 DT 405 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun kenarında bulunan trafik levhasına çarptı. Çarpmanın etkisi ile takla atarak yoldan çıkan otomobil içinde bulunan sürücü Abdurrahman O. ile eşi Emine O. ve isimleri öğrenilemeyen 2 çocuğu yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen 112 ambulansı ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken yaralılardan Emine O.'nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kaza yapan ailenin Kayseri'den Batman'a gitmek için yola çıktığı öğrenilirken kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

İkinci kaza ise Malatya-Gölbaşı Karayolu Erkenek Mahallesi yakınlarında yaşandı. Malatya'dan Pazarcık ilçesine gitmekte olan sürücü ismi öğrenilemeyen 46 P 9256 plakalı otomobil yağmur sonrası direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu takla attı. Kazada otomobildeki 5 kişi yaralandı. Yaralılar bölgeye sevk edilen ambulanslarla Malatya'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız