SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Kişi Tabancayla Vurulmuş Ama..

A- A+ PAYLAŞ

Mücelli Caddesi ile Dabakhane Mahallesi’ndeki iki ayrı olayda iki kişinin tabancayla vurularak yaralandıkları belirtilirken, bu olaylara ilişkin polis açıklamasındaki karışıklık yüzünden olaylar tam anlaşılamadı.

AÇIKLAMA KARIŞIK AMA..
İki ayrı silahla yaralama olayının yeraldığı polis vukuat raporunda, olayın anlatıldığı metindeki karışıklığa rağmen; anlaşıldığına göre, Mücelli Caddesi’ndeki olay gece 22.30 sıralarında oldu. Mücelli’de 26 yaşındaki E.T.’ye ait işyeri kurşunlandı ve E.T., sol kasık ve avuç içerisinden yaralandı. E.T., polise verdiği ifadede, olaydan 5 dakika önce bir başka olaydan dolayı kendisine saldıran 37 yaşındaki İ.K.’nın yanında kısa boylu bir şahısla işyerine gelip daha sonra gittiklerini, bir süre sonra kısa boylu şahsın gelip silahla ateş ettiğini öne sürdü. Polis açıklamasına göre İ.K. yakalandı ve 22 yaşındaki F.A. ise kaçtı. İ.K. adliyece tutuklanırken, diğer şahıs aranıyor.

Bu olayla ilgili polis açıklamasının bir yerinde, müştekinin dizinden yaralandığı, zanlının başka bir olayın şüphelisi olduğu, yine şüpheli olarak belirtilen yaralının kendisini yaralayanı tanımadığını beyan ettiği şeklinde ifadelerin de, bir başka olayla bu olayın karıştırılmasından kaynaklandığı sanılıyor.

DİĞER OLAY..
Polis raporuna göre, diğer olay Dabakhane Mahallesi Ata İş Merkezi’nde saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 22 yaşındaki İ.A. adlı şahsın, sağ ayak diz kapağı altından silahla vurulduğunun saptandığı, ayrıca şahsın iki ay önce meydana gelen başka bir silahla yaralama olayının şüphelisi olduğu belirtildi. Şahsın ifadesinde kendisini yaralayanı tanımadığını söylediği, ekiplerin çalışması sonucu zanlının 30 yaşındaki M.Ş. olduğunun saptandığı, olay yerinde de 2 adet boş kovan bulunduğu belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız