SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İki Komite Başarılı Çalıştı"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:01:55
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meclisi bünyesinde faaliyet gösteren Meslek Komitelerinin ortak toplantısı yapıldı. Toplantıda, geçtiğimiz yıl içerisinde önemli çalışmalara imza atan iki meslek komitesi üyelerine plaket verildi. 

MTSO Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantının açılışında bir konuşma yapan MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, meslek komitelerinin önemli işlevlerinin bulunduğunu belirterek şöyle konuştu:

”Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Meclisinin alt birimleri olarak da tabir ettiğimiz meslek komitelerimiz aslında lokomotif görevini üstlenmiş bulunuyorlar. Komitelerimizin her biri kenti sektörünü temsilen burada bulunuyor. Bu nedenle yıl içerisinde özellikle kendi sektörlerinde yaşanan sıkıntıları burada gerek dar katılımlı gerekse geniş katılımlı toplantılar düzenleyerek dile getirebilirler. Biz Oda yönetimi olarak bu konuda her zaman desteğimizi sonuna kadar veriyoruz. Eğer sektörleri adına seçilerek buraya gelen arkadaşlarımız, yine sektörlerinin sorunlarını dile getiren çalışmalar yapar ise biz bundan çok mutlu oluruz. Bu yıl içerisinde iki komitemiz başarılı çalışma yaptı. Diğer komitelerimizinde bu konuda gayretli olmalarını bekliyoruz.”

ÇALIŞMA YAPAN KOMİTELERE PLAKET VERİLDİ

2014 yılı içerisinde temsil ettikleri sektörlerinin sorunlarını gündeme taşıyarak toplantı organize eden iki komite temsilcilerine plaket takdim edildi. Geçtiğimiz günlerde ‘Kamuda asansör bilincinin artırılması ve sektördeki sorunlar’ içerikli toplantının düzenlenmesine önemli katkıları olan 1. Meslek Grubu Başkanı Hasan Dündar ile mimar ve mühendislerin sorunları ile ilgili toplantı düzenleyen 18. Meslek Grubu adına Muhammed Yüksekler, Mehmet Tosun ve Yasin Eroğlu’na plaketleri Meclis Başkanı Sami Payza ile Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç tarafından verildi.

DURAN, KOMİTE ÇALIŞMALARI İLE İLGİLİ BİLGİ SUNDU

2014 yılı içerisinde yapılan Komite çalışmaları ile ilgili bilgiler veren MTSO Genel Sekreter Vekili Abdullah Duran da, komitelerin düzenli olarak bir araya geldiğini ve her toplantıda özellikle sektörün sıkıntılarının rapor halinde ilgili mercilere yönlendirildiğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız