SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Köyde Anma Etkinliği

A- A+ PAYLAŞ

10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftası nedeniyle Malatya'nın Hekimhan İlçesi Yukarı Sazlıca ve Aşağı Sazlıca Köylerinde de bir dizi etkinlikler düzenlendi.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Malatya Şubesince ilk etkinlik Yukarı Sazlıca Cem evi salonunda gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında Atatürkçü Düşünce Derneği Malatya Şubesi Başkanı Ali Ekber Tunçdemir tarafından "Atatürk'ü Anmak ve Anlamak" konulu söyleşi yapıldı.

Yukarı Sazlıca Köy Muhtarı Hüseyin Ekiz ise, "Bizlere bir ilk yaşatınız, sizler sayesinde ilk kez köyümüzde bir kurum tarafından Atatürk'ü anma toplantısı düzenledi" ifadelerini kullandı.

Atatürkçü Düşünce Derneği'nce uygulanan "Bir güneş de sizinle doğsun" kampanyası kapsamında köye getirilen giyecekler ve kırtasiyeler, okuma kitapları köydeki ilköğretimin sürdüren öğrencilere teslim edildi. Atatürk'ü Anma Haftası anısına köy muhtarına Türk bayrağı hediye edildi. Köyde bulanan yaşlılar uzman doktorlarca sağlık taramaları yapıldı.

Etkinlik kapsamında Aşağı Sazlıca köylüleri de ziyaret edildi. Köyde bunluna on beş aileye giyim yardımı, ilköğretime devam eden on iki öğrencinin giyecek, kırtasiye yardımı ve okuma kitapları yardımında bulunarak köy muhtarı Mehmet Celebi' ye Türk bayrağı hediye edildi.

Aşağı Sazlıca köyünde Şair Dr. Mustafa Şahin "içimden geldiği gibi "isimli şiir kitabını köylülere imzalayıp hediye etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız