SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''İki Kurs Daha Açacağız..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya eski hükümlülere yönelik olarak verilen kurs yerini protokol üyeleri ziyaret etti ve inceleme yaptı.

Sanayi Sitesi'ndeki Hasan Kovuk Mesleki Eğitim Merkezi'ndeki kursun gidişatı hakkında bilgi almak ve kursiyerleri ziyaret etmek üzere düzenlenen programa, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Demirdağ, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Kesriklioğlu, Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Naci Yıldız, İş Kurumu İl Müdürü Yaşar Karataş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Orhan Özbek ile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Konan katıldı.

Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Demirdağ, Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Başkanlığı tarafından eski hükümlülere meslek edindirmeyi amaçlayan kurslara 17 eski hükümlünün katıldığını belirtti.

Demirdağ, "Doğalgaz tesisatçılığı kursundan sonra, Elektrik kaynakçılığı ve hazır giyim kursu da açılacak. Denetimli Serbestlik ve Yardım Merkezi Şube Müdürlüğü ile İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle devam eden doğalgaz tesisatçılığını mesleği yetiştirme kursu devam ediyor"dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız