SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Liderin de 21'er Puanı Var

0
Güncellendi - 2016-09-27 18:34:15
İki Liderin de 21'er Puanı Var
A- A+ PAYLAŞ

Malatya U15 Futbol Ligi’nde 7 hafta geride kalırken, A Grubu’nda Malatya Yeşilyurt Belediyespor, B Grubu’nda ise Adafı Kartalspor liderliklerini sürdürdü.

Ligde geride kalan 7 hafta sonunda A Grubu’nda namağlup yoluna devam eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 7’de 7 yaptı ve 21 puan toplayarak, zirvedeki yerini korudu. 7 haftalık süreçte rakip ağları 44 kez havalandıran, kalesinde ise sadece 1 gol gören Yeşilyurt Belediyespor, 7 haftalık süreçte performansıyla göz doldurdu.

A Grubu’nda Kaldırımgücü 15 puanla ikinci, 10’ar puana sahip Anadolu Selçuklu üçüncü, Malatya Aile ve Sosyal Politikalarspor dördüncü, 6 puanlı 1932 Malatyagücü ise beşinci sırada yer alıyor.

Ligde 7 haftalık süreçte B Grubu’nda ise 7 maçın tamamını kazanan Adafı Kartalspor 21 puanla zirvedeki yerini korumasını bildi. Siyah beyazlılar, 7 haftada rakip ağları 23 kez havalandırırken, kalesinde ise 5 gol gördü.

B Grubu’nda Kale Gençlerbirliği 18 puanla ikinci sırada yer alırken, Malatya Fenerspor 10 puanla üçüncü, Sanayispor 7 puanla dördüncü, Battalgazi Belediyespor 3 puanla beşinci, aynı puanlı Telekomspor ise son sırada bulunuyor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız