SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Lise Müdürü Şikayetçi..

A- A+ PAYLAŞ

Eşref Bitlis Lisesi Müdürü kendisini tehdit edenden, Malatya Lisesi Müdürü de sınava başkasının yerine giren şahıstan şikayetçi oldular.

Orgeneral Eşref Bitlis Lisesi Müdürü 49 yaşındaki M.M., 09.30 sıralarında okula gelerek, kendisine bıçak çeken, küfür ve tehditte bulunan 18 yaşındaki O.A.’dan şikayetçi oldu. Polis olayla ilgili araştırmayı sürdürürken, O.A.’nın daha sonra polise teslim olduğu, “Küfür ve Tehdit” suçlamasıyla gönderildiği adliyece serbest bırakıldığı bildirildi.

Malatya Lisesi’nde de, bütünleme sınavına 17 yaşındaki F.E.K.’nin yerine girmeye çalışan 18 yaşındaki A.E., okul müdürü 51 yaşındaki Y.I.G. tarafından farkedildi. Malatya Lisesi’nin 7 numaralı salonunda meydana gelen olayda, okul müdürü durumdan polisi haberdar etti. Polis, A.E. ve F.E.K.’nin ifadesini aldı ve işi şahıs gönderildikleri adliyece serbest bırakıldılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız