SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Maç.. Biri Karakolda Bitti, Diğeri 7 Kırmızı Kartlı!

0
Güncellendi - 2016-04-10 19:14:06
İki Maç.. Biri Karakolda Bitti, Diğeri 7 Kırmızı Kartlı!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İkinci Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde iki karşılaşma yarıda kaldı. Maçın birisi karakolda biterken, diğer karşılaşmada ise 7 kırmızı kart çıktı.

Ligin dördüncü haftasında 1932 Malatya Gücü ile Malatya İdman Yurdu arasında Yeşiltepe 1 nolu sahada oynanan karşılaşmada olay çıktı.

Kürşat Duyu, Mustafa Gökhan, Atakan Zafer Polat hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşma 1-1 devam ederken, çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.

Malatya İdman Yurdu Kulüp Başkanı Bahri Dönmez, olay sonrası hakemle, oyuncuların birbirlerinden şikayetçi olduklarını ifade etti.

Dönmez, maçın hakeminin oyuncuları Mehmet Güner ile tartıştığını ardından da olay çıktığını kaydederek, "Hakem oyuncumuz Mehmet Güner ve kaptanımız Serdar Dağılmışgül'ü kırmızı kartla oyundan ihraç etti. Yaşanan tartışma sonrası maç tatil edildi. Maçın hakemi ile oyuncularımızı birbirlerinden şikayetçi oldular" dedi.

Karşılaşmada maçın hakeminin darp edildiği ileri sürüldü.

MAÇTA 7 KIRMIZI KART ÇIKTI TATİL EDİLDİ

Ligin 4. haftasında Çöşnük Gençlik-Sancaktarspor arasında Yeşiltepe 3 nolu sahada oynanan karşılaşma da yarıda kaldı.

Furkan Bakan, Hacı Ali Tay, Mustafa Ahmet Yücel hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşma 2-2 devam ederken 90+2. dakikada yarıda kaldı. Maçın hakemi Bakan, Çöşnük Gençlik takımından 7 oyuncuya kırmızı kart gösterdi.

İddiaya göre, karşılaşmanın 90. dakikasına kadar Çöşnük Gençlik 2-1 öndeyken, 90+2. dakikada karşılaşma 2-2'ye geldi. Çöşnük Gençlik, 90+2. dakikada 5. kırmızı kartı görünce hakem maçı tatil etti. Maçın tatil edilmesinin ardından hakem, Çöşnük Gençlik'ten 2 oyuncuya daha kırmızı kart gösterdi.

TFF KARAR VERECEK

Yarıda kalan 1932 Malatya Gücü-Malatya İdman Yurdu karşılaşmasıyla ilgili kararı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu karar verecek.

Çöşnük Gençlik'in 7 kırmızı kart gördüğü karşılaşmayla ilgili kararı ise İl Spor Kurulu karara bağlayacak.

HAFTANIN SONUÇLARI

Ligin 4. haftasında oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle:

1932 Malatya Gücü-Malatya İdman Yurdu: 1-1 (tatil edildi)

Anadolu Selçuklu Gençlik-Ataköyspor: 1-11

Karakavakspor-Pütürge Belediyespor: 2-0

Çöşnük Gençlik­-Sancaktarspor 2-2 (tatil edildi)

Malatya Fenerspor-Arguvan Belediyespor: 1-3

Konak Belediyespor-Malatya Hasanbeyspor: 6-1

Hekimhanspor-Malatya Galataspor: 2-1

Yeni Balabanspor-Akçadağspor: 6-3

Doğanyol Belediyespor-Kale Gençler Birliği: 1-4.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • müslüm ipek (8 yıl önce)
    ben m idmanyurdun ikinci başkanı müslüm ipek 10/04/02016 tarihinde yeşiltepe 1 nulu stad ta oynanan m idmanyurdu /1932 m gücü müsabakasının hakemi ilk yarın düzgün bir maç yönetmiştir ama ikinçi yarı hakem doksan dereece değişmiştir haksız uydurok bir penaltı verek ve daha sonra faule maruz kalan oyuncumuza kırmızı kart güstermiştir sahada maç kazanılmadığı bu ülkede dün üzülerek bikez daha şahit oldumki hakem arkadaşlar saha içinde oyuncularımıza buranın kralı benim diyerek oyuncularımızı tahrik etmiştir birkezdaha anladımki bu ülkenin futbolu batmaya devam ediyor ondan sonra cıkıp niye malatya amatörüne kimse sahip çıkmıyor diyorlar ben üçyıldı malatya idmanyudunda yöneticilik yapıyorum ama artık malatya amatörümü benden uzak allaha yakın olsun herkese teşekür ederim
    0
    0
    Yanıtla