SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Maç Oynadılar

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 5. Grup'un yeni takımı Malatya Belediyespor'un oynadığı hazırlık maçlarında mağlup olması ve iyi futbol sergileyememesinin uyum sorunundan kaynaklandığı belirtildi.

Ankara Kızılcahamam Asya Otel'de ikinci etap kampı sürdüren turuncu yeşilli takım, burada İddaa ve Hermaks firması işbirliği ile düzenlenen turnuva çerçevesinde oynadığı Kayseri Erciyespor maçını 2-0 ve Sakaryaspor karşılaşmasını da 3-0 kaybetti. Sakarya maçında yeni kaleci Burak Aktuğ'un kötü bir performans sergilediği öğrenildi.

Teknik Direktör İsmail Tekin, eski ve yeni futbolcuların uyum sorunundan başarısız sonuçların elde edildiğini belirtirken, tecrübeli teknik direktörün 29 Temmuz günü oynanacak olan turnuvanın son maçında kesin galibiyet alınması konusunda futbolculara talimat verdiği öğrenildi.

Bu arada, Malatya Belediyespor Kulübü Başkanı Aleaddin Acun'un da Kızılcahamam kampını ziyaret ettiği ve teknik heyetle bir görüşme yaptığı bildirildi. 2 Ağustos'a kadar Asya Otel'de kampını sürdürecek olan turuncu-yeşilli takımın, bir santrafor ve 3 de orta sahaya futbolcu almak için futbolcu görüşmelerini sürdürdüğü kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız