SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İki Maçımız da Zorlu"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:19:04
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, önlerinde iki önemli maç olduğunu kaydederek, takım olarak hedeften kopmadıklarını söyledi. 

İnönü Stadı’nda gazetecilere açıklamada bulunan Mumcu, önlerinde Gaziosmanpaşa ve İnegölspor ile oynayacakları zorlu 2 karşılaşma olduğunu kaydetti.

Mumcu, “Önümüzdeki 2 haftada 2 zorlu maçımız var. Gaziosmanpaşa iyi bir takım. Üst sıraları zorluyorlar. İnegölspor’un da durumu malum. Tabi Turgutluspor karşılaşması bu serinin başlangıcıydı. Hakikaten istemediğimiz bir sonuç aldık. Tabi maçın geneline baktığınızda da oynamazsanız, oynayamazsanız ya da sahaya istediğinizi yansıtamazsanız ve mücadele edemezseniz sonuç bu olur. Doğal olarak 3 puandan olduk. Belki 1 puana da sevinebilirdik ama hakikaten talihsiz bir maç oldu. Ama lig maratonunda böyle şeyler olabiliyor. Ama bizim kendi sahamızda hata yapmadan 3 puan hedefiyle oynamamız gerekiyor. Bizde şaşırdık. Doğrusu bu kadarını beklemiyorduk. Turgutluspor maçına diyebilirim ki, biz kendi elimizle verdik” diye konuştu.

Takım olarak hedeften kopmadıklarını belirten Mumcu, “Tabi Turgutluspor maçı geride kaldı. Deplasmanda Gaziosmanpaşa ile önemli bir deplasman maçımız var. İnşallah oradan 3 puan alırsak, o moral ve motivasyonla İnegölspor karşısında daha rahat oynayacağımızı düşünüyorum. Morallerimizi yüksek tutmalıyız. Futbol 3 sonuçlu ve bunlarda futbolun içinde olan şeyler. Sonuçlar bazen bizleri üzebilir ama genel manada hedeften kopmamak önemlidir. Şuanda da hedeften kopmuş bir takım değiliz. Ligde 15 puanla ikinci sıradayız. İnegölspor ile aramızda 2 puan var. İnegölspor’da Hatayspor ile karşılaşacak. Bizi de yakından ilgilendiren bir karşılaşma. O maçtan da bir beraberlik bekliyoruz” dedi.

“TARAFTARLARIMIZIN DAHA HASSAS OLMASINI BEKLİYORUZ”

Mumcu, taraftarları duyarlı ve hassas olmaya davet ederek, şunları söyledi: “Liderliğin bir ağırlığı ve yükü de var. O da bir bakı unsuru olabiliyor. Onu gözlemledik. Ama bizim moral ve motivasyonu yüksek tutmamız gerekiyor. Şuan en büyük gerçeklik budur. Gerek taraftar nezdinde gerek takım olarak hepimizi bir uyum içinde olmalıyız. Arkadaşlarımız çok üzüldü. Kendi aralarında da bunun değerlendirmesini yaptılar. Bizde teknik heyetimizle birlikte Turgutluspor maçını irdeledik. Önümüzde önemli 2 haftamız var. Buradan bir noktaya dikkat çekmem gerekiyor. Kamuoyundaki beklentiyi soğukkanlı bir şekilde dizginlememiz gerekiyor. Turgutluspor maçının içindeki psikoloji de istemediğimiz şeyler oldu. Sahaya atılan malzemeler var. Kötü tezahürat var. Muhtemelen ceza alacağız. Lütfen bu konuda seyircilerimiz biraz daha hassas olsunlar. Biz hep bunu talep ettik, arzuladık. Şuana kadarda iyi gittik ama bu tür sonuçlara karşıda hassas olmalıyız. Birkaç tane kendini bilmez taraftarın faturasını niye kulüp çeksin? Gaziosmanpaşa maçını Sarıyer’in sahasında oynayacağız. Buradan İstanbul’daki taraftarlarımıza seslenmek istiyorum, Malatyalıya yakışanı yapsınlar. Sonuçta bu bir oyun ve sonuç ne olursa olsun iyi tezahürat yapmalarını ve iyi bir seyirci profili çizmelerini istiyoruz. Biz Sarıyer maçındaki olaylar nedeniyle Gümüşhanespor maçını seyircisiz oynamak zorunda kaldık. Gaziosmanpaşa maçında taraftarlarımızı daha dikkatli ve hassas olmaya davet ediyoruz. Kötü tezahürat ve alınan cezalar bize yakışmıyor. Taraftarlarımız biraz daha duyarlı olurlarsa çok mutlu oluruz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız