SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İki Maçtan da İyi Bir Sonuçla Çıkacağız"

A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un golcü futbolcusu Adis Jahovic, Kasımpaşa ve Göztepe karşılaşmalarından iyi bir sonuçla çıkacaklarını umut ettiğini söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Jahovic, elde edilen başarının tüm takıma ait olduğunu ifade ederek, gol atmasındaki payında tüm takıma ait olduğunu belirtti.

Her sezon performansının üzerine koymaya çalıştığını kaydeden Adis Jahovic, “Bugün her şey yolunda gidiyor. Hiçbir zaman sizi nasıl bir sezonun bekleyeceğini bilemezsiniz ama ben her zaman maksimumumu veriyorum. İdmanlarda ya da maçlarda olsun hep zirveyi hedefliyorum. Onun için inşallah bu sezonda güzel geçer ve başladığı gibi de güzel biter” diye konuştu.

Golcü futbolcu, ofansif bir takım olduklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

“Sergen hocanın (Sergen Yalçın) taktiği doğrultusunda ofansif bir sistemde oynuyoruz. Tabi ki ofansif demek, defansı unutmak anlamına gelmiyor. Her ikisini de iyi yaptığımızı düşünüyorum. Bu şekilde devam edersek, ligi iyi bir yerde bitireceğimizi umuyorum. Çünkü gol atmadan maç kazanamıyorsunuz. Biz bunu şu ana kadar çok iyi bir şekilde gösterdik. Çalışmalarımıza da ona göre devam ediyoruz. İnşallah sezon sonuna kadar da böyle gider.”

Kasımpaşa ve Göztepe deplasmanlarını da değerlendiren Jahovic, “Maçlara her zaman nasıl çıkıyorsak, bu maçlara da öyle çıkacağız. İki zorlu deplasmanımız var. Her maçı tek tek alacağız. Diğer maçlarda ne yaptıysak, bu maçlarda da aynı şeyi tekrarlayacağımızı umuyorum. İki maçtan da iyi bir sonuçla çıkacağımızı umut ediyorum” yorumunda bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız