SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İki Maddeye Karşıyız..'

A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, referandum öncesi "Hayır" kampanyasını Doğanşehir ve köylerinde de sürdürdü. Aslanoğlu, değişiklik paketi içerisinde Anayasa Mahkemesi ile Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun yapısına ilişkin iki maddeye karşı çıktıklarını, bu nedenle "Hayır" oyu istediklerini bildirdi.

Aslanoğlu'nun Doğanşehir incelemelerine ilişkin bülten şöyle:

"Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Doğanşehir ve köylerini dolaşarak vatandaşlardan "hayır" oyu istedi. Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu İlçe Parti binasında CHP İlçe Başkanı Aydın Aydın,Belediye Başkanı İbrahim Karaman,İl Genel Meclis Üyesi Deniz Kayıkçı ve partililer tarafından coşkuyla karşılandı.

CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu parti binasında partililer il bir sohbet etti.Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu yaptığı açıklamada, “12 Eylülde yapılacak referandumda iki maddeye karşıyız. O maddeleri çıkarsınlar, bende gidip evet oy kullanayım. Ama bunlar, geleceğini garanti altına almak için, o maddelere sığınacaklar. Sizlerden, hayır oyu kullanmanızı istiyorum. Sizlerin de doğru tercih yapacağınızdan eminim” diye konuştu.

Parti binasında yapılan toplantıdan sonra Milletvekili Doğanşehir ilçesine yeni atanan Kaymakam Barboros Baran’ı makamında ziyaret ederek yeni görev yerinde başarılar diledi.Daha sonra İlçe Emniyet Müdürü A.Kadir Karakuşuda ziyaret ettikten sonra Belediye Başkanı İbrahim Karamanı ziyaret etti.

Yapılan ziyaretlerin ardından İlçeye Bağlı Polat, Gövdeli, Kurucaova, Söğüt beldelerini ve köylerini ziyaret ederek 12 eylülde yapılacak referandumda “Hayır” oyu istedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız