SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Mahallede DMA Çalışması Bitti

0
Güncellendi - 2017-01-18 18:40:25
İki Mahallede DMA Çalışması Bitti
A- A+ PAYLAŞ

  • MASKİ, Aşağıbağlar ve Tandoğan Mahallesi’nde yapılan Ölçülebilir Alt Bölge (DMA) çalışmalarını tamamlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, merkez mahallerde Ölçülebilir Alt Bölge (DMA) çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Aşağıbağlar ve Tandoğan Mahallesi’nde yapılan Ölçülebilir Alt Bölge (DMA) çalışmaları tamamlandı.

Dr. Özdemir: Geleceğin modern altyapısını inşa ediyoruz

Yapılan çalışmaları değerlendiren Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Aşağıbağlar ve Tandoğan Mahallesi’nde maliyeti 1 milyon 583 bin TL olan 7 bin 395 metrelik içmesuyu Ölçülebilir Alt Bölge (DMA) çalışmalarının tamamlandığını belirterek, yapılan çalışmalarda uzun ömürlü duktil boruların kullanıldığını söyledi. Dr. Özdemir, “Malatya genelinde Ölçülebilir Alt Bölge (DMA) çalışmalarımız devam ediyor. Aşağıbağlar-Tandoğan (DMA) hattı çalışmalarımız tamamlandı. Her iki mahallemizde maliyeti 1 milyon 583 bin TL olan 7 bin 395 metrelik hat çalışmasının yanı sıra 2 adet debimetre odası ve 395 adet abone bağlantı çalışması gerçekleştirdik. Sistemli bir şekilde yaptığımız bu çalışmanın ardından bir daha aynı bölgede dışarıdan müdahale edilmediği takdirde içmesuyu arızası, basınç sorunuyla karşılaşmayacağız. Şuan Malatya genelinde çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Malatyamız ölçülebilir bir içmesuyu alt yapısına kavuşmuş olacak” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız