SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Mevlid

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın 16. ve bombalı suikast sonucu 3 yakınıyla öldürülen eski belediye başkanı Hamit Fendoğlu'nun 31. ölüm yıldönümü dolayısıyla mevlid okutuldu.

ÖZAL İÇİN..
Turgut Özal Camii'nde Anavatan Partisi'nin organize ettiği Mevlid-i Şerif'e, Anavatan Partisi Malatya Merkez ilçe Başkanı Mehmet Bulgurlu, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, bazı mesleki teşekkül ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
Mevlid-i Şerif'ten sonra vatandaşlara şeker ve gül şerbeti ikram edildi.

HAMİDO İÇİN..
Malatya Belediye Başkanı olduğu dönemde bombalı suikast sonucu öldürülen 'Hamido' lakaplı Hamit Fendoğlu'nun vefatının 31. yıldönümü dolayısıyla Mevlid-i Şerif okutuldu. Malatya eski belediye başkanı Hamit Fendoğlu'nun vefatının 31. yıldönümü dolayısıyla Yeni Cami'de okutulan Mevlid-i Şerif'e İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata ve Hamit Fendoğlu'nun yeğeni Mehmet Fendoğlu'nun yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız