SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Milletvekilinin Diyaloğu

A- A+ PAYLAŞ

AKP Milletvekili Ali Osman Başkurt ile Hacı Bektaş Veli Merkezi Kültür Vakfı'ndaki "Abdal Musa Lokma Günü"ne birlikte katıldıkları CHP Milletvekili Muharrem Kılıç'ın kendi aralarındaki sohbetleri ilginç görüntülerle objektiflere yansıdı.

MİLLETVEKİLLERİNİN DİYALOĞU..
Öte yandan, AKP Milletvekili Ali Osman Başkurt ile CHP Milletvekili Muharrem Kılıç'ın birlikte katıldıkları, Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı'nın "Abdal Musa Lokma Günü"nde, milletvekilleri arasında, bir ara Muharrem Kılıç'ın eşinin de katıldığı, içeriği öğrenilemeyen konuşmalar da objektiflere ilginç görüntülerle yansıdı.

Milletvekili Kılıç, fotoğraflara görüntüsü yansıyan diyaloğun içeriğini soran basın mensubuna ise tepki gösterdi ve fotoğrafların niçin yayınlanacağına ilişkin sorular yöneltti. Kılıç, iktidar ve ana muhalefet partileri liderleri arasındaki bir tartışmada sıkça kullanılan ve son haftanın "moda" lafı olan "Eşleri siyasete bulaştırmayın.." şeklindeki sözlerle tepki koymayı ihmal etmedi, bu tepkisi de anlaşılamadı.

Malatyahaber.com, fotoğrafları; görüntü olarak "ilginç bulduğu" için, milletvekili Kılıç'tan öğrenmek istediği, Kılıç'ın tepki göstermesine yolaçan içeriği ile ilgili herhangi bir yorum yapmadan yayınlamayı uygun gördü.

FOTO: Selahattin GÖKATALAY

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız