SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Muhtar Derneği'nde Genel Kurul

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği Malatya Şubesi genel kurulunda başkanlığa Mustafa Eren (soldaki fotoğrafta), Malatya Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği’nin genel kurulunda ise başkanlığa Aliseydi Yücakaya (sağdaki fotoğrafta) yeniden seçildiler. Her iki muhtar derneğinin genel kuruluna da Vali Halil İbrahim Daşöz ve Belediye Başkanı Cemal Akın'ın katılmaması dikkat çekti.

MUHTARLAR DERNEĞİ SEÇİMİ
Türkiye Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Malatya Şubesi’nin genel kurulu Özel İdare Genel Sekreterliği toplantı salonunda yapıldı. Eski belediye başkanlarından Seyhan Semercioğlu’nun divan başkanlığını yaptığı genel kurulu CHP Milletvekilleri Mevlüt Aslanoğlu ile Muharrem Kılıç ve CHP’li yöneticiler de izledi.

Genel kurulda yönetim için 2 liste yarıştı. 171 üyesi bulunan derneğin genel kuruluna 161 üye katılarak oy kullandı. 1 oyun geçersiz sayıldığı seçimde Mustafa Eren 122 oy alarak yeniden dernek başkanlığına seçildi. Diğer aday Halfettin Mahallesi Muhtarı Erdal Yağlıcı ise 38 oy aldı.

Muhtarlar Derneği’nin yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu: Mustafa Eren (Başkan-K.Mustafapaşa Mahallesi Muhtarı), Bayram Polatbaş(Çamurlu Köyü Muhtarı) M.Ali Afşin (Ataköy Mahallesi Muhtarı), Mehmet Dönmez (Yazıhan Çavuş Köyü Muhtarı) , Mehmet Piliç(Orduzu Vaizpınar Mahallesi Muhtarı), Ramazan Korkmaz (Özalper Mahallesi Muhtarı), Mehmet Sarıgül ( Hanımınçiftliği Gülsever Mahallesi Muhtarı) , Kadir Tursun(Battalgazi Topbaşı Mahallesi Muhtarı), Bayram Şahin (Tokluca Köyü Muhtarı), Cumali Arıkan ( Şahnahan Merkez Mahallesi Muhtarı), Bayram Özşahin (Hüseyinbey Mahallesi Muhtarı) Abbas Tugal ( Çukurdere Mahallesi Muhtarı), Bekir Gültekin ( Melekbaba Mahallesi Muhtarı)

Denetim Kurulu : Sabri Özdemir (Uçbağlar Mahallesi Muhtarı), Naim Büker (Çilesiz Mahallesi Muhtarı), Maden Uzun (Topsögüt Argalıoğlu Mahallesi Muhtarı) Hüseyin Bayraklı (Dilek Merkez Mahalle Muhtarı), Mehmet Karaağaç (Konak Bahçebaşı Mahallesi Muhtarı) Ahmet Demir ( Kendirli Köyü Muhtarı), Cemalettin Türkel ( Niyazi Mahallesi Muhtarı)

Üst Kurul delegeleri : Mustafa Eren , Bayram Polatbaş M.Ali Afşin Mehmet Dönmez , Ramazan Korkmaz , Bayram Şahin , Hüseyin Başıbüyük, Sabri Yaltogil, Abuzer Ükkuş, Ahmet Demir

MALATYA İLİ MAHALLE VE KÖY MUHTARLARI DERNEĞİ
Bu arada Malatya İli Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği’nin genel kurulu da yapıldı. Dernek binasında gerçekleştirilen genel kurulda başkanlığa 2 aday katıldı. Aliseydi Yücakaya başkanlığa yeniden seçildi.

Genel Kurulda derneğe üye olan 93 üyeden 81’i katıldı. Mevcut başkan Aliseydi Yücekaya 59 oy alarak yeniden dernek başkanlığına seçilirken diğer aday Özal Köyü Muhtarı Ali Şekeroğlu 22 oy aldı.

Yönetim Kurulu Kurulu şu isimlerden oluştu: Aliseydi Yücakaya ( Başkan- Kiltepe Mahallesi Muhtarı), M.Sami Sürmeli (İskender Mahallesi Muhtarı), Murat Şahin(Samanköy Muhtarı) Naci Üçkardeşler ( Dabakhane Mahallesi Muhtarı) Mahmut Gök ( Y.Doğuş Mahallesi Muhtarı),Sait Sert ( D.Örenönü Köyü Muhtarı) Mehmet Yücetaş ( A.Yalınkaya KÖyü Muhtarı) Ali Kızılkaya (Y.Buzluk Köyü Muhtarı), Mehmet Karadağ ( H.Güclü Köyü Muhtarı)

Denetim Kurulu : Mustafa Özel (Kapıkaya Mahallesi Muhtarı), Zeynal Toprak (B.Elmalı Köyü Muhtarı), Fahri Güler (Hürriyet Mahallesi Muhtarı), Bayram Tutuk (Pelitli Köyü Muhtarı), Salih Şahin ( H.Merkez Köyü Muhtarı)

Disiplin Kurulu : Bayram Tamer (Sütlüce Köyü Muhtarı), Ali Karakuş ( Y.Çivril Köyü Muhtarı), Kemal Tütüncü ( H.Saray Mahallesi Muhtarı)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız