SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Olayda 6 Tutuklama

A- A+ PAYLAŞ

Bir bankanın nakil sırasında kaybolan çeklerini elde edip sahte çek kestikleri gerekçesiyle yakalanan 4 kişi ile Manisalı 2 esrarcı polis tarafından yakalandılar. Şahıslar adliyece tutuklandı.

TELEFON İHBARI..
39 yaşındaki İ.Ş., 34 yaşındaki A.O., 29 yaşındaki D.M.T. ve 64 yaşındaki M.Ş. adlı şahısların gözaltına alındığı operasyonla ilgili polis vukuat raporunda, "..16/11/2008 günü 155 Haber Merkezine telefon ihbarında bulunan bir şahıs, İ.Ş. isimli şahsın üzerinde çok miktarda sahte çek bulunduğunu ve bunu şahıslara verdiğini söyleyerek telefonu kapatması üzerine yapılan çalışmalar neticesinde, adı geçen şahsın 2 şahısla birlikte Ü. Pansiyon isimli yerde kaldığı tespit edilmiş, arama kararı alınarak şahısların üzerlerinde ve kaldıkları yerde arama yapmak için gidildiğinde yukarıda adı geçen 4 şüphelinin pansiyondan çıkış yaptıkları görülmüş, şahısların yapılan üst aramalarında İ.Ş. ve D.M.T. isimli şahısların üzerinden 2 koçan (28 yaprak) A. K. B. A.Ş. tarafından 2007 yılı içerisinde Sivas Şubesine gönderimi esnasında kaybolan çekler ele geçirilerek muhafaza altına alınmış.." bilgisi verildi.

Bir başka operasyonda da doğu illerinden temin ettikleri esrarı Malatya'da satmak isteyen Manisalı iki kişinin yakalandığı belirtildi.

6 TUTUKLAMA..
Emniyet Müdürlüğü, her iki operasyonla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

"Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yaptığı çalışmalarda sahte ve çalıntı çeklerin ilimizde piyasaya sürüleceği duyumlarının alınması üzerine yapılan çalışmalarda İ.Ş., M.Ş., D.M.T. ve A.O. isimli şahıslar 18.11.2008 günü 28 adet sahte ve çalıntı çek yaprağı ile yakalanmışlardır.

Yine aynı gün Manisa ilinden gelerek doğu illerinden temin etmiş oldukları uyuşturucu esrar maddesini batı illerine götürmek isteyen M.K. ve N.K. isimli şahıslar 1 Kilo 326 Gram esrar maddesi ile birlikte yakalanmıştır.

Her iki operasyonda da yakalanan 6 şahıs 19.11.2008 günü Adli Mercilere çıkartılmış ve sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak İlimiz E Tipi Cezaevine teslim edilmişlerdir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız