SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Ölüm Şüpheli Bulundu

A- A+ PAYLAŞ

 

Pütürge ilçesi Pazarcık Köyü ile merkez Yıldıztepe Mahallesi’nde biri kadın 2 kişi ölü bulunurken, savcılık bu olayları şüpheli görerek soruşturmaya başladı.

 

YAŞLI KADIN..

Pütürge ilçesi Pazarcık Köyü Çıban Mezrası’nda oturan 90 yaşlarındaki E.Y. adlı kadın, gece 22.00 sıralarında evine gelen yakınları tarafından ölü bulundu. Jandarmayı haberdar eden yakınları, yaşlı kadının 10 gün önce su meselesi yüzünden tartıştığı 66 yaşındaki D.K. adlı şahıs tarafından kürekle vurularak kasten yaraladığını, ölümün bu nedenle meydana gelmiş olabilecekleri iddiasında bulununca, ceset ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

 

“ELİMİ ATTIM SOĞUKTU..”

Öte yandan, merkez Yıldıztepe Mahallesi’nde 62 yaşındaki A.A. adlı şahıs, kardeşi tarafından evde ölü bulundu. 59 yaşındaki M.A., eve gittiğinde kapıyı açık bulduğunu, içeri girdiğinde abisini yatağın üzerinde hareketsiz biçimde gördüğünü, dokunduğunda teninin soğuk olduğunu fark ettiğini ve 112’yi aradığını, gelen görevlilerinin abisinin ölmüş olduğunu belirlediklerini polise anlattı. Abisinin kalp rahatsızlığının bulunduğunu ve midesinden ameliyat olduğunu söyleyen M.A.’nın ifadesine karşın, ceset “Şüpheli Ölüm” kaydıyla otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız