SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Oto Çarpıştı, 4 Yaralı Var

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:19:35
İki Oto Çarpıştı, 4 Yaralı Var
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre kaza, Şehirgösteren mevkii Malatya Anadolu Lisesi önünde meydana geldi. Harun Aslan yönetimindeki 44 FV 040 plakalı otomobil ile sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen 44 FR 417 plakalı otomobilin çarpışması sonucunda Şükrü Yaylacı, Hanım Yaylacı, Muhammed Yaylacı ve Hüseyin Güler yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Malatya Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Bu arada Gölbaşı- Malatya karayolunun 4. kilometresinde de Hüseyin Vural idaresindeki 46 HT 726 plakalı otomobil, kardan dolayı yolun kayganlaşması sebebiyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun kenarında bulunan kanala uçtu. Kazada araç içerisinde bulunan sürücü Hüseyin Vural ile birlikte Yerda Gül Erbaş, Yeter Vural ve Mikale Zeynal Erbaş yaralandı. Yaralılar yoldan geçmekte olan özel araçlar ile Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne kaldırıp tedavi altına alındı. 

Kazalarla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız