SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Oto Çarpıştı.. 6 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2016-06-19 22:23:12
İki Oto Çarpıştı.. 6 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da iki otonun kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada toplam 6 kişi yaralandı.

Kaza Malatya-Çelikhan Karayolu Gündüzbey Mahallesi Kapılık mevkiinde geldi. Sürücüleri belirlenemeyen 44 KL 471 ve 44 KE 422 plakalı otolar kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile otolardan biri devrildi.

Araçların hurdaya döndüğü kazada yaralılara, ilk yardım çevredekiler tarafından yapılırken, kısa sürede kaza yerine giden AFAD ve 112 Acil görevlileri müdahale ettiler. Araçlardan birinde sıkışan bir kişi de AFAD ekiplerince çıkarıldı.

Kazada yaralanan U.B. (28), M.K. (26), F.Ö. (34), G.A.Ö. (10) Malatya Devlet Hastanesi’ne, S.K. (40) ve S.G. (24) ise Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.

Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

"Yol kusuru" ve dikkatsizlik sonucu meydana geldiği değerlendirilen kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

kaza1

kaza1b

kz

kaza4

kaza3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • pelin 44 (7 yıl önce)
    Bizim komşumuzun arabası ters dönmüş. Allaha Şükür birşey olmamış. Ama bir kişinin durumu ağımış. Allah hepsine şifa versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeynep Ç (7 yıl önce)
    S.G.nin adı ne acaba :?
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (7 yıl önce)
    Allah Şifa Versin.Geçmiş Olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Funda öz (7 yıl önce)
    Allhıma şűkűr olsunki kırıklrimiz var catlaklr kazanın sokundan pek bise.hatırlamiyorum kızıma ve.hepimize yardım eden herkesten.Allh razi.olsun tskediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Acaba diğer araçtakiler de iyi mi haberiniz var mı yerde yatan bir genç bir adam vardı durumu nasıl acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • Geçmiş olsun malatya afad
    0
    0
    Yanıtla
  • Funda öz (7 yıl önce)
    Aractaydim sükürAllhima hastanedeyiz kirik.ve.catlklrimiz.var yqrdımcı olan herkesten. ALLH.RAZÌ OLSUN.hatirlamiyorum cunku.soktan.olsa.gerek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok geçmiş olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammet (7 yıl önce)
    Bende o kazanin ordaydim caddi araba yolu ortalamis tepe asagi hizliydi ve bosa atmisti galiba ki takla atti diger arabanin kurtarmasi imkansizdi diger ama cok sukur ki iki tarafdada cok ciddi gorunurde yara yoktu
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf Erdem (7 yıl önce)
    Kadir Bey'in yorumuna katılıyorum. Bende dün kaza anına denk gelip yardım edenlerdenim. Yollar dar olmasından ziyade çok virajlı. Sürücüler virajlara yüksek hızlarda ve geniş girince bu tip kazalar kaçınılmaz oluyor. Bu kazada bunun tipik bir örneği. Kusur tam olarak Beyaz Fiorino'da. Viraja hızlı ve geniş girince sol şeritten gelen siyah Caddy'e çarpmış. Çarpmanın etkisi ile de aracın yönü geldiği istikamete dönmüş. Yolun bayır aşağı olmasının ve Caddy sürücüsünün sağa kırmasından dolayıda araç takla atmış. Caddy sağa kırmış diyorum çünkü beyaz Fiorino'nun tam olarak sol köşesi darbe almış. Buda kusurun tam olarak beyaz araçta olduğunu gösterir. Keşke daha dikkatli gidilseydi. Ölümlü olmaması büyük şans. Bundan sonra daha dikkatli olurlar inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (7 yıl önce)
    Geçmiş olsun. Her gün eve gidene kadar birçok kaza durumu ile karşılaşıyoruz. Erkek sürücülerimiz bilhassa çok aceleci ve sabırsız davranmakta. Telefonla konuşmaları cabası. Lütfen trafik kurallarına uyalım. Yazık hem canımıza hem malımıza...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (7 yıl önce)
    Öncelikle kazada yaralananlara acil şifalar dilerim, kazaya karışanların tümüne geçiş olsun dileklerimi bildiririm. Adıyaman - Çelikana yolunun trafiğe açılmasıyla birlikte bu yolun araç yükü çok ciddi manada artmıştır. Ancak yolun bu bölümlerinin çok virajlı ve bir gidiş ve bir geliş şeritten oluşması nedeniyle sürekli kazalar olmaktadır. Yolun bu kısımlarının en kısa sürede acilen genişletip, iyileştirilmesi gerekmektedir. Saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • Nur Ş. (7 yıl önce)
    Geçerken gördük. Durumları ciddi değildir umarım. Allah şifa versin, sağlık durumlarını keşke ogrenebilsek çok merak ettim ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet kırçalı (7 yıl önce)Nur Ş. isimli kullanıcı yorumuna
    Selam arkadaş herkese cok tesekür ederim hamd olsun hepimiz iyiyiz...
    0
    0
    Yanıtla