SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Kazada 1 Ölü, 2 Yaralı

0
Güncellendi - 2017-06-08 04:35:34
İki Kazada 1 Ölü, 2 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

  • Malatya ve Hekimhan'da meydana gelen kazalarda 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Malatya'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Hekimhan'da ise çapa motorunun devrilmesi sonucu 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin de yaralandığı bildirildi.

ÖZALPER'DE..

Edinilen bilgiye göre kaza, Özalper Mahallesi'nde meydana geldi. Kent merkezine seyir halinde olan Ramazan Doğan idaresindeki 44 FK 200 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aynı istikamette seyir halinde olan Hanifi Özbay yönetimindeki 46 VA 345 plakalı otomobil ile çarpıştı. Yaşanan kazada 46 VA 345 plakalı otomobil içerisinde bulunan Necati Özbay yaralandı.

Yaralı şahıs olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ÇAPA MOTORU DEVRİLDİ, 1 ÖLÜ..

Bu arada, Hekimhan ilçesinde 'Pat Pat' da denilen çapa motorunun devrilmesi sonucu bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Murat Gündüz'ün (46) kullandığı çapa motoru, Ortabağ mevkisinde devrildi. Kazada yaralanan Gündüz ve römork kısmında bulunan annesi Fadime Gündüz, 112 Acil Servis ekibi tarafından Hekimhan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Buradaki müdahalenin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen yaralılardan Fadime Gündüz kurtarılamadı.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • MURAT (6 yıl önce)
    İlçedeki kazaların bir çoğunun başrol oyuncuları ya traktör ya da çapa motoru oluyor. Özellikle şehirlerarası yol güzergahında bulunan Hekimhan, Akçadağ, Darende ve Doğanşehir bölgelerinde jandarmanın biraz daha titiz davranarak çapa motoru ile seyahatı kesmesi gerek...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Vural (6 yıl önce)
    Bir birimize yol verme alışkanlığımız yok yazık
    0
    0
    Yanıtla