SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Otomobil Çarpıştı, 2 Kişi Öldü 4 Yaralı Var

0
Güncellendi - 2018-03-04 21:36:27
İki Otomobil Çarpıştı, 2 Kişi Öldü 4 Yaralı Var
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 2 otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucunda 2 kişi hayatını kaybederken, 2’si ağır olmak üzere toplam 4 kişi ise yaralandı. Kaza esnasında otomobillerden biri ikiye bölünerek, motor ve ön kısmı yaklaşık 30 metre ileriye fırladı.

Kaza, 23.00 sularında Malatya-Sivas Karayolu’nun 25. kilometresi Arguvan yol ayrımı mevkiinde meydana geldi.

Tali yoldan ana yola çıkarak ters istikametten kavşağa girmek isteyen ve sürücüleri belirlenemeyen  44 ER 802 plakalı otomobil ile Sivas istikametinden Malatya istikametine seyir halindeki 44 DG 767 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı.

Kazada 44 ER 802 plakalı otomobilin ön kısmı ve motoru tamamen araçtan koparak yaklaşık 30 metre ileriye fırladı, araçta bulunan Hatice Çolak ve Halit Güler olay yerinde hayatını kaybederken, Mustafa Çolak ve Kaya Çolak ise ağır yaralandı.

Kazaya karışan 44 DG 767 plakalı otomobil ise yoldan orta refüje çıktı. Bu otomobilde bulunan Murat Kadıoğlu ve Mahmur Kaygusuz da yaralandı.

Yaralılar ambulanslar ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Yaralılardan Mustafa Çolak ve Kaya Çolak’ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirlendi.

Kazaya Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri de müdahale ederek güvenlik önlemi aldı.

Kaza yerinde yapılan inceleme ve araştırmadan sonra cenazeler otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Kaza nedeniyle Malatya-Sivas Karayolu’nun Malatya istikametine  yaklaşık 2 saat trafik akışı sağlanamadı.

Yazıhan Kaymakamı İdris Akça da kaza yerine gelerek çalışmalara eşlik etti.

Başlatılan soruşturma sürüyor.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız