SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Parti Esrar Daha

A- A+ PAYLAŞ

Polis ve Jandarmanın toplam 37 kilo 750 gram esrar ele geçirilen operasyonlarından sonra, Jandarma Topsöğüt Kasabası'ndaki iki ayrı operasyonda da toplam 62 kilo 300 gram esrar ve esrar elde edilen 1124 kök hint keneviri ele geçirdi, iki kişiyi gözaltına aldı.

Son operasyonlarla ilgili jandarma açıklaması şöyle:

"Malatya il j.k.lığınca yapılan istihbari çalışma sonucu, Malatya merkez-Topsöğüt-köyünde ikamet eden (R.A.) evinde uyuşturucu madde olduğu yönünde elde edilen bilgiler doğrultusunda adli makamlardan alınan arama kararı ile ev ve eklentilerinde yapılan aramada 53.900 gram kubar esrar ile 1 adet tam otomatik ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiş olup, bir şüpheli yakalanarak gözaltına alınmış, olayla ilgili tahkikata devam edilmektedir..

..Malatya İl J.K.Lığınca yapılan istihbari çalışma sonucu, Malatya Merkez Topsöğüt Köyünde İkamet eden (V.A) nın Evinde Uyuşturucu Madde ve Bahçesinde Kenevir olduğu yönünde elde edilen bilgiler Doğrultusunda Adli Makamlardan Alınan Arama Kararı İle Ev Ve eklentilerinde yapılan aramada 8.400 Gram Kubar Esrar 1124 kök Kenevir ele geçirilmiş olup, olayla ilgili tahkikata devam edilmektedir."

Ayrıca Darende- Yazıköy'de de E.K. adlı şahsa ait bahçede 20 kök hint keneviri ele geçirildiği ve imha edildiği, şahıs hakkında yasal işleme başlandığı bildirildi.

2 TUTUKLAMA..
Öte yandan, Kale yakınlarında ele geçirilen 35 kilo 600 gram esrarla ilgili yakalanan 3 kişiden Bingöl- Kiğı doğumlu A.G. ile Elazığ doğumlu V.G'nin tutuklandıkları, A.G.'nin kardeşi B.G.'nin ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı açıklandı.

Polis raporunda bu konuda şu bilgi yeraldı:

"17.09.2007 günü Kale İlçe Emniyet Amirliği görevlilerince Malatya – Elazığ karayolu üzerinde park halinde bulunan 23 ES 638 plaka sayılı araç ile sonradan olay yerine gelen 23 DY 676 plaka sayılı araçlarda bulunan malzemeler kontrol edilmek istendiğinde şüpheliler araçta uyuşturucu madde bulunduğunu beyan etmeleri üzerine şüpheliler ve araçlar Kale Polis Merkezi Amirliğine intikal ettirilerek araçlarda yapılan aramada daralı toplam ağırlığı 35 kg 600 gr esrar maddesi bulunmuş, detaylı inceleme için şüpheliler Şube Müdürlüğümüze teslim edilerek Polis Merkezi Amirliğince .. numarası ile işlem görmüş, Şube Müdürlüğümüze teslim edilen şüpheliler hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte mevcutlu olarak C. Başsavcılığına gönderilmiş olup, şüphelilerden A.G. ve V.G. tevkif olmuş, diğer şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız