SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Pozisyonda da O Vardı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:12:38
İki Pozisyonda da O Vardı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un geçtiğimiz Pazartesi gecesi 1461 Trabzon'la oynadığı maçın 69. dakikasında Azubuike'nin yerine dahil olan ve maçın en çok konuşulan 2 pozisyonunun kahramanı stoper Sadık Çiftpınar, lige iyi başlayamadıkları için üzgün olduklarını ifade ederek, "Çok bir şey kaybetmedik. 1461 Trabzon maçını unutup, önümüze bakacağız" dedi.

1461 Trabzon karşısında aldıkları mağlubiyetin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getiren Sadık Çiftpınar, 83. dakikada kornerden gelen topa hamle yapmak isterken Trabzonlu Emrullah tarafından yere indirilince, hakem penaltı noktasını göstermiş, atışı kullanan İskender bu fırsatı değerlendirememişti. Sadık, 88. dakikada da yine kornerden gelen topa kafayı vurmuş, rakip defans topu kale içinden çıkarırken, Yeni Malatyasporlu oyuncular, oyunu devam ettiren hakeme topun içeriden çevrildiğini, dolayısıyla gol olduğu itirazında bulunmuşlardı. Maçın Yeni Malatyaspor lehine iki önemli pozisyonunun kahramanı olan Sadık Çiftpınar, "Hedefimiz güzel bir oyun ve galibiyet ile lige başlamaktı. Hafta boyunca bu maça çok iyi çalıştık. Rakibimizi geçen sezondan tanıyorduk. Takımımız çok yeni olduğu için henüz birbirlerine tam alışamadılar. Uyum sürecini atlatamadığımızı gördük. 1461 Trabzonspor maçında da sanki üzerimizde ölü toprağı vardı. İkinci yarı her ne kadarda onu üzerimizden atmaya çalışsak ta, başaramadık. Taraftarımızın da yokluğunu çok hissettik. Biz, en az 6-7 bin taraftara oynamaya alışkınız. Bu hafta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında inşallah güzel bir skor ve puanlarla döneceğiz. Bu ligde yenilmemeye bakacağız. Zamanı geliyor o 1 puanı bile çok arıyorsunuz” şeklinde konuştu. 

"İYİ MÜCADELE ETMEMİZ GEREKİYOR"

Sadık, takım olarak iyi mücadele etmeleri gerektiğini kaydederek, şunları söyledi: "Takım olarak daha iyi mücadele etmemiz gerekiyor. Hatalarımızdan ders çıkarmamız gerekiyor. Önemli olan budur. 1461 Trabzonspor maçında penaltıyı gole çevirseydik ya da içeriden çıkan topu hakem görseydi, bugün puan veya puanlar üzerine konuşuyor olacaktık. Henüz ligdeki bu ilk maçımız. Önümüzde 33 tane maçımız var. Çok bir şey kaybetmedik. Bu maçı unutup, önümüze bakacağız."

"PUAN YA DA PUANLARLA DÖNECEĞİZ"

Ligin ikinci haftasında deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacaklarını anımsatan Çiftpınar, "1461 Trabzonspor maçı bizim için güzel bir avantajdı. Bu avantajı kullanamadık. Geçen seneden yeni çıkmış bir takım. Bu ligi bilen bir takım değildi. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor takımı senelerdir bu ligde oynayan bir takım. 1461 Trabzonspor’a göre daha tecrübeli bir takım. Bu ligi çok iyi bilen oyunculara sahipler. Ama sonuçta sahada isim oynamıyor. Daha çok mücadele verir ve daha az hata yaparsak, o maçtan puan veya puanlarla döneriz. Biz, bu maçtan puan veya puanlarla döneceğiz" ifadelerini kullandı.

MAÇ FOTOĞRAFLARI: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız