SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İki Puan Kaybettik"

0
Güncellendi - 2017-01-16 19:22:22
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un orta saha oyuncusu İrfan Başaran, Sivasspor karşısında iyi mücadele ettiklerini belirterek, iki puan kaybeden taraf olduklarını söyledi.

Başaran, sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istediklerini kaydederek, “Maça çok iyi başladık. İç sahadaki zemin bizim için avantaj olmuyor, tam tersi dezavantaj oluyor. Ama yapacak bir şey yok. Bu şartlara alışacağız. Sonuç itibariyle bizim bir hedefimiz var. Allah’ın izniyle biz elimizden geleni yapıyoruz. Sezon sonuna kadar elimizden geleni yaparak, sezon sonunda da mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Kendi performansıyla ilgili değerlendirmede bulunan Başaran, şunları söyledi:

“Son haftalarda bende oyun olarak üzerine koyduğumu düşünüyorum. Biz iyi bir takımız. Sezon başından beri bunu her seferinde dile getiriyoruz. Bizim bir hedefimiz var. Bu doğrultuda da ilerliyoruz.”

Başaran, her haftayı ayrı ayrı değerlendirdiklerini belirterek, “Maç maç bakıyoruz. Mersin İdmanyurdu’da gerçekten kaliteli bir takım. Her ne kadar alt sıralarda olsalar da gerçekten iyi oyuncuları var. Süper Lig’de yıllarca oynamış etkili oyunculara sahipler. Ama biz bu karşılaşmayı kazanmak istiyoruz. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok” ifadelerini kullandı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • YORGUN (7 yıl önce)
    2 puan kaybetmiş ...! şampiyonluk hesabı yapıyorsan bu hafta 5 puan kaybettiğini anlayabilirdin lakin ifadelerinde anlaşılacağı üzere oynadığınız oyun gibi ifadelerinde çok samimiyetsiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şampiyonmalatya (7 yıl önce)
    Biz de sizlere inanıyoruz. Her maçı Sivas maçındaki gibi oynarsanız hiçbir maçtan hüzünlü ayrılmayız inşALLAH sizlere ve hocamıza güveniyoruz. Hep beraber ve birlikte şaMpiyonMalatya
    0
    0
    Yanıtla
  • NECİB TAŞTAN (7 yıl önce)
    Bundan daha iyi oyun olmazdı.adeta tek kale oynadınız..yüreğinize sağlık..BURDAN SÖYLÜYORUM HİÇ TRANSFER YAPILMASA DA BU TAKIM ŞAMPİYON OLACAK İNŞAALLAH...İYİKİ İRFAN BAŞARAN GERİ GELDİN..
    0
    0
    Yanıtla