SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Sakat da Son Çalışmada..

A- A+ PAYLAŞ

Türk Telekom Lig A takımlarından Malatyaspor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Elazığspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı takımda sakat ve cezalı futbolcular teknik heyeti zorlu Elazığspor maçı öncesi düşündürüyor. Bu arada, sezon başında Kayseri Erciyesspor'a kiralık verilen Toth Balazs, bu takımın yeni teknik direktörü Bülent Korkmaz tarafından istenmeyince, takımdan ayrıldı.

TEK ANTRENMAN..
Öğle saatlerinde Pınarbaşı Tesisleri'nde Teknik Direktör İsmail Kartal nezaretinde yapılan antrenmanda Sarı-kırmızılı futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas çalışması yaptı. Antrenman çift kale maçla sona erdi. Teknik Direktör İsmail Kartal, çift kale maçta hata yapan oyuncularını uyardı. Antrenmanda hafif bir sakatlık geçiren golcü oyuncu Taner'in durumunun iyi olduğu belirtildi. Alper'de ikili mücadele sırasında sakatlanınca, antrenmanı yarıda bıraktı. Antrenmana sakatlığı bulunan Hakan Söyler katılmazken, Ramazan Kahya ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Sarı-kırmızılı takımda İsveçli futbolcu Johanson da kart cezalısı olduğu için Elazığspor maçında forma giyemeyecek. Cezalı ve sakat oyuncular, Kartal'ın keyfini kaçırdı.

Bu arada, Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Hakan Kodaman, hedefleri olan Süper Lig'e yeniden çıkabilmek için özellikle iç sahadaki maçları kaybetmemeleri gerektiğini belirterek, "Komşu şehir Elazığspor ile aramızda tatlı bir rekabet var. İlk yarıda ve Türkiye Kupası'nda rakibimize mağlup olduk. Ancak ikinci yarıya iyi başlamak için galip gelmeliyiz. Pazar günkü maçta dostluk kazansın" dedi. Sarı-kırmızılı taraftarları da stada davet eden Kodaman, taraftarlardan stadı tıklım tıklım doldurarak, takımlarına 90 dakika boyunca destek vermelerini istedi.

TOTH KONUSU..
Öte yandan Kayseri Erciyesspor'da yeni teknik direktörün istemediği Toth'un, Malatyaspor'a dönüşünün, Malatya'ya gelmek istemeyen Effa'nın durumuna bağlı olduğu öğrenildi. Fransa 2. liginde bir takımla anlaştığı öne sürülen Effa'nın Malatyaspor'la ilişkisinin kesilmesi halinde Toth, 2+1 yabancı oyuncu kontenjanı doğrultusunda Malatyaspor'a dönebilecek. Toth'un bir başka takımla da anlaşabileceği belirtiliyor.

Altay'la olan sözleşmesini tek taraflı feshedip Malatyaspor kampına katılan Metin Depe'nin hukuki durumunun henüz belli olmadığı da öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız