SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Şampiyona İçin Başvurdular

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından organize edilen Genç ve Yıldızlar Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonalarına başvurusunu yaptı.

2017 Genç Kızlar ve Yıldız Kızlar Şampiyonaları için başvurular 26 Mayıs 2017 tarihinde sona erdi. Şampiyonalarda yer almak için Genç Kızlar kategorisinde 110, Yıldız Kızlar kategorisinde ise 109 kulüp başvuruda bulundu. Şampiyonalara ilişkin takvim ve gruplar kısa süre içinde TFF.ORG'da yayınlanacak.

Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası’nda 110, Yıldız Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası’nda ise 109 kulüp mücadele edecek.

Malatya’nın tek bayan futbol kulübü olan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Genç ve Yıldızlar Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonaları’nın her ikisine de başvuruda bulundu.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, takım olarak iyi bir kadroya sahip olduklarını ifade ederek, Genç ve Yıldızlar Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonaları’nda her iki kategoride de yer alacaklarını kaydetti.

Çelebi, bu sezon grupta altyapıda yetişen sporcuların ağırlıkta olduğu bir kadroyla mücadele ettiklerini belirterek, “Gençlerde sıkıntımız yoktu. Yıldızlarda birkaç oyuncu eksiğimiz vardı ama bunu altyapıyla tamamladık. Bu sezon hem Genç hem de Yıldız Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonaları’nda yer alacağız. Amacımız Malatya’yı bu şampiyonalarda en iyi şekilde temsil etmek” dedi.

Şampiyonaların hazırlıklarının başladığını ifade eden Çelebi, şunları söyledi: “Aslında lig bittikten sonra takım olarak ara vermedik. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Şampiyonalara katıldıktan sonra çalışmalarımızı daha da yoğun bir tempoyla yapıyoruz. Genç ve Yıldızlar Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonaları’nda kulüp olarak iddialıyız.”

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız