SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İki Senelik Kontratım Var"

0
Güncellendi - 2018-01-13 02:07:35
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’da devre arası kampı sürerken, takımın etkili ismi Adem Büyük, ayrılacağı yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un başarılı oyuncusu Adem Büyük, devre arasında takımdan ayrılacağı yönündeki haberleri yalanlayarak, "Zaten ayrılmak istesem kendim gider yönetimle konuşurum. Böyle bir şey kesinlikle olmadı, böyle bir ayrılık düşüncem de olmadı. Benim burada 2 senelik kontratım var. Yani taraftardan da ayrılmak istediğimi yönetime iletmişim gibi mesajlar geldi. Kesinlikle böyle bir şey yok. Benim böyle bir isteğim de olmadı. Tamamen yanlış bir haber, ben Malatya’da mutluyum” dedi

Ayrılacağı haberlerini yapan gazetecilere de tepki gösteren Adem Büyük, "Bu haberi kim çıkardıysa tebrik ediyorum. Yalan bir haber gerçekten bu kadar yalan bir şekilde empoze edilir insanlara. Bu bizi zor durumda bırakıyor açıkçası. Çıkıp bu konuda açıklama yapmak istiyorsunuz ama yapmamak en doğrusu. Çok fazla kulak asmadım açıkçası" ifadelerini kullandı.

“22 puanın üstünde olabilirdik”

Ligin ilk yarısını ve kamp çalışmalarını da değerlendiren Adem, "İl yarıda puan olarak belki de daha fazlasını alabilirdik. Şu bir gerçek ki daha az bir puanla da devreyi kapatabilirdik. Bence hak ettiğimiz bu puanların biraz daha üstüydü. Hakem hataları olsun, bizim atamadığımız goller olsun, kaybettiğimiz maçlar var. Daha fazla olabilirdi, 22 puanın üstünde olabilirdik. Son iki maçı kalitemizi göstererek kazandık. İlk yarıyı geride bıraktık. Burada hazırlık kampımız gayet iyi gidiyor. Çalışmalarımız önümüzdeki hafta başlayacak lig doğrultusunda devam ettiriyoruz. Oldukça verimli bir kamp dönemi geçiyor diye bilirim. 10 gündür buradayız, yaklaşık 1 hafta daha burada kalacağız. Hazırlık kampları her zaman zor geçer. Çalışmalarımız en az sakat verecek şekilde tamamlamak istiyoruz. Bizim çok önemli olmayan iki sakatlığımız vardı. Lige tekrar hızlı bir giriş yapmak istiyoruz" diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Mehmet (6 yıl önce)
    Bu haberleri kimlerin çıkardığı çok belli: Malatyaspor'u talan edip şimdi de Yeni Malatyaspor'a göz dikmiş olan kişiler ve onların maşaları olan gazeteciler....
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Keşke doğru haber olsaydı.Taraftarın gönlünde yerin yok zaten.
    0
    0
    Yanıtla
  • KernekliAli, hangi takım, hangi taraftardan bahsediyorsun, bordo beyaz mı?
    0
    0
    Yanıtla