SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Sporcu Hokey Milli Takım Kampında

0
Güncellendi - 2016-07-15 17:44:03
İki Sporcu Hokey Milli Takım Kampında
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Anadolu Ateşi Hokey Kulübü’nün iki sporcusu, Erkekler Atletik Eğitim Gelişim Kampına katıldı.

Türkiye Hokey Federasyonu tarafından organize edilen Erkekler Atletik Eğitim Gelişim Kampı, Konya’da gerçekleştiriliyor.

Milli takım antrenörleri tarafından verilecek eğitime tabi tutulacak olan 28 sporcu arasında Anadolu Ateşi Hokey Kulübü’nün sporcuları Yunus Emre Toprakçı ile Erkan Sayın’nda yer alıyor.

Malatya Anadolu Ateşi Hokey Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Türkiye Hokey Federasyonu’nun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Erkekler Atletik Eğitim Gelişim Kampı, Konya’da yapılıyor. Kampa kulübümüz sporcuları Yunus Emre Toprakçı ile Erkan Sayın da katıldı. Sporcularımıza kamp çalışmalarında başarılar diliyoruz” denildi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız