SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Şüpheli Ölüm

A- A+ PAYLAŞ

 

Köydeki bahçesinde ölü bulunan şahıs ile hastaneye götürülürken yolda ölen şahsın ölümleri şüpheli bulununca, cesetleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na sevkedildi.

Darende ilçesine bağlı Yazıköy’de, 49 yaşındaki M.G. adlı şahıs, öğle saatlerinde yakınları tarafından bahçesinde ölü bulundu. Savcılığın talimatı üzerine, şüpheli görülen ölümün nedeninin belirlenmesi için ceset Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Kuluncak ilçesine bağlı Karaçayır Köyü’nde rahatsızlanan ve sabah erken saatlerinde yakınları tarafından Hekimhan Devlet Hastanesi’ne götürülmek üzere yola çıkarılan 53 yaşındaki H.İ.Ş.’nin yolda öldüğü bildirildi. Bu olayda da ölüm şüpheli bulundu ve ceset otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu’na sevkedildi.

Darende ve Kuluncak savcılıkları olaylarla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız