SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Takım 1. Lige Yükseldi

0
Güncellendi - 2018-04-16 02:11:13
İki Takım 1. Lige Yükseldi
A- A+ PAYLAŞ

Kadınlarda Gaziantep Alg Spor ile Hakkarigücü, Malatya’da düzenlenen 2.Lig ikinci etap müsabakalarını lider tamamlayarak, 1.Lige yükseldi.

  Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından organize edilen Türkiye Kadınlar Futbol 2.Lig ikinci etap müsabakaları Malatya’da gerçekleştirildi. 12 Nisan’da başlayan grup müsabakalarında Alg Spor, Hakkarigücü Spor, Fomget Gençlik ve Spor, Alpler Gençlik ve Spor takımları mücadele etti.

  Nevşehir’de oynanan ilk etabı 6 puan toplayarak lider tamamlayan Alg Spor, Malatya gurubunu şampiyon tamamlayarak, 1.Lige yükselme başarısını gösterdi.

  Alg Spor, Malatya grubunda oynadığı maçlarda Alpler Gençlik ve Spor’u 4-1, Hakkarigücü Spor’u 1-0, Fomget Gençlik ve Spor ile 1-1 berabere kaldı ve şampiyon olarak 1.Lige yükseldi. Hakkarigücü Spor ise son maçta Alpler Gençlik ve Spor’u 5-0 yenerek, ikinci sırada 1.Lige yükselme başarısını gösterdi.

  Takımlara kupa ve madalyaları Yeşiltepe 3 nolu sahada düzenlenen törenle takdim edildi. Kupa törenine TFF Kadın Ligleri Sorumlusu Sertan Kırağası, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, TFF Malatya Bölge Müdürü ve TASKK Genel Başkan Yardımcısı Fahrettin Eserdi ile MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir katıldı.

  Malatya’da oynanan 3.Lig Play-Off maçları sonunda ise Aksaray Hasandağı 2.Lige yükseldi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız