SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Takım Bir Üst Gruba

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'dan iki takımın Yıldızlar Güreş Ligi'nde bir üst gruba yükseldikleri belirtildi.

Güreş Fedarasyonu Malatya İl Temsilcisi Hasan Aslan, "İlimizden 3 takım Yıldızlar Güreş Ligi'nde Malatya'yı temsil etti. Antrenörler Hasan ve Serdar Özdemir'in yönetiminde çalışan Malatya Belediyespor, grubunda, Muş, Siirt ve Kayseri takımlarını yenerek şampiyon olup bir üst gruba yükseldi. Diğer temsilcilerimiz Turgut Özal Güreş İhtisas Kulübü de, Kayseri deplasmanında grubunda Kayseri Gençlik Merkezi, Mersin Gençlik Merkezi ve Kilis Gençlik Spor Merkezi takımlarıyla mücadele etti ve grubunda birinci
oldu. Antrenör Mehmet Güzel ve Ömer Aslan yönetiminde çalışan Turgut Özal Güreş İhtisas Kulübü'nün bir üst grupta da başarılı olacağına inanıyorum" dedi.

Hasan Aslan, bu sezon ilk defa Yıldızlar Güreş Ligi'nde mücadele eden Malatya Şekerspor Kulübü Güreş takımının grubunda Mardin Gençlik Spor, Şanlıurfa Gençlik Spor ve Tarsus Belediyespor'un katıldığı grupta 3'ncü olarak elendiğini ve bir üst gruba çıkamadığını kaydetti.

Aslan, Ata sporu Güreş'i Malatya'da daha da yaygınlaştırıp başarıların artması için çaba gösterdiklerini sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız