SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İki Takımımız Var'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 5. Klasman Grubu takımlarından Malatya Belediyespor, Bingöl Belediyespor ile kendi sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Yeşiltepe Malatya Belediyesi Tesisleri'nde, Teknik Direktör Nihat Balan yönetiminde çalışan turuncu-yeşilli takımda hafif sakatlıkları bulunan Yunus ve Volkan Aydın takımdan ayrı düz koşu yaptı. Takımda hafif sakatlığı bulunan diğer bir oyuncu Yusuf Çelik ise takımla birlikte çalıştı. Tedavileri devam eden Engin Fırat ve kaleci Ergül ise antrenmana katılmadı. Öte yandan Hatayspor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Temin Süngürlü'nün ise Bingöl Belediyespor maçında forma giymeyeceği kaydedildi.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman istasyon çalışmasının ardından sona erdi.

Öte yandan çalışmalar ve takımın son durumu hakkında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Malatya Belediyespor Teknik Direktörü Nihat Balan, iyi takım olma yolunda ilerlediklerini, Hatayspor maçının da kendileri açısından itici bir güç olduğunu söyledi. Balan, Bingöl Belediyespor maçını kazanmak için ellerinden gelen en iyi mücadeleyi vermeye çalışacaklarını ifade ederek, "Herkes ne derse desin bizim takım mütevazi düşüncelerle kurulan bir takım. Giden arkadaşlarla birlikte takımda çok büyük bir
boşluk oluşmuştu. Yeni gelen arkadaşlarla birlikte Hatayspor maçına çıktık ve iyi mücadele ettik. Bingöl Belediyespor maçına da galibiyet için çıkacağız. Kazanabilmek için sahada üzerimize düşen sorumluluğun bilinciyle mücadele edeceğiz. Ama zor bir maç olacağını biliyoruz. Onlar da iyi takım biz de iyi bir takımız. Bu maçla ilgili bazı dezavantaj ve sıkıntılarımız var. Eksikler ve cezalıların olması nedeniyle sıkıntıdayız. Ama sonuçta sahaya çıkacak kadro bizim adımıza elinden geleni yapacaktır. Herkes kendisine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirecektir. Takıma yeni katılan arkadaşlarımız da iyi niyetli ve iyi bir düşünceye sahip. Şuan daha iyi takım olma yolunda ilerliyoruz. Hatayspor maçı da bize itici bir güç oldu. En azından ilk engelde sıkıntıya düşmedik. İnşallah Bingöl Belediyespor maçını da kayıpsız atlatırız. Ondan sonra bay haftamız var. Bu bir haftalık sürecin bize hem saha çalışmalarımız açısından hem de ilişkiler açısından pozitif katkısı olacaktır" dedi.

Malatya adına mücadele eden her takıma destek verilmesi gerektiğini kaydeden Balan, "Malatya'dan gerekli desteği bekliyoruz. Bu takımın öyle görülmese de bir görevi oluyor. 10 yıl önce süper lige çıkışta Belediyespor'dan Malatyaspor'a geçen hoca bendim. 13-14 oyuncuyla geçmiştik. Yine aynı şey olabilirdi. Malatya'da iki takımımız var. Ama sıkıntılar her iki tarafta da mevcut. Gözlerin üzerimizde olması üzerimizde baskı oluşturmaz. Sıkıntı olur mu? Diye soruyorlar, bence sıkıntı yapmaz. Bizim adımıza kendi sahamızda kalabalık bir seyirci topluluğuyla oynayıp, beraber Malatya asına mücadele ettiğimizde sahadaki futbolcuya da pozitif katkı sağlar. O birliktelik sağlanabilir mi? Malatya'da son yıllarda bunun sıkıntısı var. Herkes farklı şeyler düşünüyor. Tek bir noktaya bakıp, herkes aynı düşünceyle hareket ederse, Malatya adına da olumlu gelişmeler olacaktır. Takım isminin hiçbir önemi yok, başka bir takımda olabilir. Malatya adına mücadele eden takımın yanında bizlerde dahil herkesin olmazı lazım" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız