SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Trafik Kazasında 11 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Kayseri'de bir otomobilin takla atması sonucu 1'i çocuk, toplam 5 kişi yaralandı. Malatya- Hekimhan yolundaki kazada ise 6 kişinin yaralandığı bildirildi.

KAYSERİ YAKINLARINDA..
Edinilen bilgiye göre kaza, sabah saatlerinde Kayseri-Ankara karayolunun 14. kilometresinde yaşandı. İstanbul'dan Malatya istikametine doğru ilerleyen Kemal K. (48) idaresindeki 34 DH 7422 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak yol kenarına devrildi. Otomobil içerisinde bulunan sürücü ile yolcular Ali Osman K. (26), Yunus E. (22), Seda E. (24) ve Kubilay E. (5) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 3 ambulansla kaldırıldıkları Kayseri Eğitim ve Araştırma
Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, sürücü Kemal K.'nın yorgun ve uykusuz olarak direksiyon başına geçtiği ileri sürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Fotoğraf, bu kazadan..)

HEKİMHAN YOLUNDA..
Malatya- Hekimhan yolunda meydana gelen trafik kazasında ise 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Malatya-Hekimhan karayolunun 23. kilometresinde meydana geldi. Avni Yayla yönetimindeki 60 DU 080 plakalı otomobil, iddiaya göre dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü Avni Yayla, Sevim Yayla, Onur Uygur, Emine Yayla, Ahmet Efe ve Emel Yayla yaralandı. Yaralılar, ambulansla Malatya Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız