SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Yarışma Düzenlendi

0
Güncellendi - 2016-09-20 20:06:07
İki Yarışma Düzenlendi
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi, “Görsellerle Hastalıklar 2017” ve “Her Hastalık Bir Hikayedir 2017” yarışmalarını açtı.

Tıp Fakültesi  Turgut Özal Tıp Merkezi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cengiz Yakıncı, İnönü Üniversitesi’nin  “Görsellerle Hastalıklar 2017” ve “Her Hastalık Bir Hikayedir 2017” yarışmalarını düzenleyeceğini belirtti.

Yakıncı, “Görsellerle Hastalıklar 2017” yarışmasına başvuruların başladığını ifade ederek, yarışmaya son başvuru tarihinin 15 Şubat 2017 olduğunu kaydetti.

Yarışma sonucunun 14 Mart 2017’de açıklanacağını dile getiren Yakıncı, “Yarışma uluslararası katılıma açıktır. Her yaştan ve meslekten ilgililer yarışmaya katılabilirler. Yarışmaya gönderilecek görsellerin tıbbi hastalıklarla ilgili olması gerekiyor” dedi.

Yakıncı, katılımcıların yarışmaya en fazla 3 eseriyle katılabileceğini da sözlerine ekledi.

Cengiz Yakıncı, “Her Hastalık Bir Hikayedir 2017” öykü yarışmasının son katılım tarihinin 31 Aralık 2016 olduğunu kaydetti.

Yarışmanın sonucunun 14 Mart 2017’de açıklanacağını aktaran Yakıncı, öykülerin konusunun tıbbi hastalıklarla ilgili olması ve yazılacak öykünün olay, yer, zaman ve kişi içermesi gerektiğini dile getirdi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız