SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Yere Silahlı Saldırıda Bulunuldu..

0
Güncellendi - 2018-09-08 04:55:19
İki Yere Silahlı Saldırıda Bulunuldu..
A- A+ PAYLAŞ

Taştepe Mahallesi'ndeki bir ev ile Çavuşoğlu Mahallesi'ndeki bir işyerine silahlı saldırıda bulunulurken, olaylarda ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi. Bu arada, yaklaşık 10 gün önce Zafer Mahallesi'ndeki bir apartmana karşı gerçekleştirilen silahlı saldırının firari şüphelisi de yakalandı.

İKİ SİLAHLI SALDIRI VE 1 YARALAMA..

Edinilen bilgilere göre, ilk silahlı saldırı olayı Perşembe sabah 07.00 sıralarında Malatya Yeni Sanayi Sitesi Çavuşoğlu Mahallesi Hoca Dayı Sokağı'nda bulunan bir işyerine yönelik olarak gerçekleştirildi. Saldırgan ya da saldırganlar, olaydan sonra kaçtılar.

Perşembe'yi Cuma'ya bağlayan gece yarısından sonra 02.00 sıralarında da, Taştepe Mahallesi Sezenler Sokakta bulunan bir eve tabancayla ateş açıldığı bildirildi. Bu olayda da can kaybı olmazken, saldırganların olay yerine geldikleri taksiyle kaçtıkları öğrenildi. Olay yerinde boş kovan bulundu.

Diğer yandan, Kanalboyu'ndaki Esenlik Market önünde de gece belirlenemeyen bir nedenle çıkan olayda, bir kişi bıçakla yaralandı. Yaralı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, kendisini yaralayanı tanımadığı iddiasında bulundu. Ancak polis, olaya karıştığı gerekçesiyle bir kişiyi yakaladı.

Polis her 3 olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

FİRARİ YAKALANDI..

Öte yandan, 26 Ağustos'u 27 Ağustos'a bağlayan gece yarısından sonra Zafer Mahallesi Sarsalkım Sokağı'na 2 otomobil ile gelip buradaki bir apartmana yönelik olarak pompalı tüfek ve tabancayla ateş açılması olayına karıştığı öne sürülen şüphelilerden, firari olan İsa B. adlı şahıs da, Perşembe gecesi polis ekipleri tarafından 1 adet ruhsatsız tabancayla birlikte yakalandı.

Olay gecesi, olay yerinden kaçan otolardan biri B.Mustafapaşa Mahallesi İpekçi Sokak üzerinde polis ekiplerinde durdurulmuş, olayla ilgisi olduğu gerekçesiyle araçta bulunan Turgut K. adlı şahıs gözaltına alınmıştı. Olaya karışan otolardan diğeri ise Salköprü Mahallesi'ndeki bir otoparkta, içerisinde pompalı tüfekle bulunmuş, bu araçta olduğu öne sürülen İsa B. adlı şahıs ise aranmaya başlanmıştı. İsa B.'nin, İzmir'de karıştığı silahlı tehdit iddiasıyla da aranmakta olduğu belirlenmişti.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Cengiz (5 yıl önce)
    Malatyalı kardaşım aynen dediğiniz gibi makamdan korumalarla çıkıp lojmanlarına oradan da yine aynı şekilde görev yerine gidenler için huzurlu...Ne hale geldi memleketimiz ya...Malatya’dan taşınmayı düşüneceğim hiç aklıma gelmezdi..Ne olacak bu gidişat?
    0
    0
    Yanıtla
  • Başar pekin (5 yıl önce)
    emniyet müdürü daha dün malatya bir huzur şehridir diyordur. acaba malatya'nın günlük asayiş raporlarına bakıyor mu kendileri?
    0
    0
    Yanıtla
  • Z.A (5 yıl önce)
    Maşallah; Emniyet Müdürümüzün dediği gibi, Malatya çok huzurlu bir kent..!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (5 yıl önce)
    DAHA DÜN EMNİYET MÜDÜRÜ MALATYA HUZUR KENTİ DİYE BEYANATTA BULUNMUŞTU , ACABA BU ŞEHİR KİM İÇİN HUZURLU , HER YERE MAKAM ARAÇLARIYLA , KORUMALARLA GİDENLER İÇİN GAYET HUZURLU YA SIRADAN VATANDAŞ İÇİN ? ? ?
    0
    0
    Yanıtla