SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Yerli Ailenin Acı Günü

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:28:40
İki Yerli Ailenin Acı Günü
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi Meclis Üyesi Zafer Kırçuval’ın annesi ile işadamı merhum İlhan Kılıçaslan'ın eşi vefat etti. Cenazeler Malatya Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

KIRÇUVAL'IN ANNESİ

Uzun zamandır İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavi gören Battalgazi Belediyesi Meclis Üyesi Zafer Kırçuval’ın annesi Şeniz Kırçuval (72), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Şeniz Kırçuval’ın Şehir Mezarlığı Camii’nde kılınan cenaze namazına, AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bazı kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra aile fertleri ve Battalgazi Belediyesi çalışanları katıldı.

Kılınan cenaze namazı sonrası, Battalgazi Belediyesi Meclis Üyesi Zafer Kırçuval’ın annesi 72 yaşındaki Şeniz Kırçuval, Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Taziye yerinin, Kernek Mahallesi Dervişler Sokak olduğu kaydedildi.

KILIÇASLAN'LARIN ACI KAYBI..

Bu arada merhum işadamı İlhan Kılıçaslan'ın eşi, işadamları Nurhan ve Levent Kılıçaslan'ın anneleri Sevim Kılıçaslan da geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat etti.

3 çocuk annesi olan 77 yaşındaki Sevim Kılıçaslan'ın cenazesi, Şehir Mezarlığı Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Taziye yerinin, Fırat Mahallesi Mehmet Buyruk Caddesi No:12 olduğu öğrenildi.

FOTOĞRAF: Zafer Kırçuval'ın annesinin cenaze namazı..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız