SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Yılda 103 Araç Alındı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:48:44
İki Yılda 103 Araç Alındı
A- A+ PAYLAŞ

MAŞTİ karşısındaki hizmet binası önünde yeni satın alınan üç adet kamyon, bir adet greyderi tanıtan Yeşilyurt Belediyesi dört adet yeni araçla birlikte iki yılda aldığı araç sayısını 103’e çıkardı. Yeşilyurt Belediyesi 2014 ve 2015 Yılında 13.745.026.00 TL’ye toplam 103 adet araç satın alarak araç filosunu güçlendirdi. Mevcut araçlarla birlikte yaklaşık 200 araç ile hizmetlerini devam ettiriyor.

Araçların tanıtımına Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AKP MKYK Üyesi, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, AKP Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkçi, AKP Malatya Milletvekili Adayı Ufuk Önalan, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri katıldı.

BAŞKAN POLAT, “BELEDİYEMİZİN GÜCÜ, ARAÇ PARKIMIZIN GÜCÜNE EŞİTTİR”

Araçların tanıtımı sırasında konuşma yapan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat; “Araçlarımız Yeşilyurt’umuza hizmete hazırlandığı için kurdelesini kesmek için bir araya geldik. Burada bizi yalnız bırakmayan vekillerimize çok kıymetli teşkilat mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Aslında burada yaptığımız bir Ak Belediyeciliktir. Yeşilyurt Belediyesi olarak başladığımız ilk günden beri şunu hep ifade ettim. Belediyemizin gücü, araç parkımızın gücüne eşittir. Özellikle ağır iş makineleri ile ilgili ilk geldiğimiz günden beri hiç durmadık ve sürekli Yeşilyurt araç parkımızı güçlendirdik. En basit örneğini greyder olarak söyleyebilirim. Şu anda üç greyder ile hizmet veriyoruz. Malatya Büyükşehir Belediyemizin de sahada çok yoğun çalışmaları, Battalgazi Belediyemizin çok yoğun çalışmaları var. Piyasada kiralanacak iş makinesi yok durumunda. Bu AK Belediyeciliğin geldiği noktayı gösteriyor. Bugünde üç tane kamyonumuz ve bir tane greyderimizi araç parkımıza katmış durumundayız. Rabbim Yeşilyurt’umuza daha güzel hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi.

ÖNALAN; “AK PARTİNİN, AK BELEDİYECİLİĞİN EN BÜYÜK ÖZELLİKLERİNDEN BİRİDE TEKNOLOJİ EN İYİ ŞEKİLDE KULLANMASI, MAKİNELEŞMESİDİR”

Yağmur altında gerçekleştirilen program ile ilgili konuşmasına şiir ile başlayan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ufuk Önalan, “Yağan yağmur berekettir, bir şarkımız vardı; “Beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda” Başkanım yağmur, çamur, kar, soğuk, sıcak demeden gecesini gündüzüne katarak çalışıyor. Araç parkını güçlendirerek yeni araçlar ekliyor. Allah sayılarını arttırsın inşallah, AK Partinin, AK Belediyeciliğin en büyük özelliklerinden biride teknolojiye ağırlık vermesi en iyi bir şekilde kullanması, makineleşmesidir. Teknolojiyi en iyi şekilde kullanarak yeni icraatlara ağırlık vermesidir. Ak Partinin en büyük özelliği budur. Eski bir Belediyeci olarak diyorum ki; Allah sayılarını arttırsın, Allah utandırmasın” dedi.

TÜFENKÇİ; “YEŞİLYURT DEĞERLERİ İLE BERABER DEĞİŞEREK, DÖNÜŞEREK, GELİŞEREK, DAHA MODERN BİR KENT OLMA YOLUNDA”

Yeşilyurt Belediye Başkanıma ve ekibine teşekkür ederek konuşmasına başlayan AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkçi, “Sayın Başkanımız göreve geldikten sonra Yeşilyurt’u büyütme noktasında Yeşilyurt’un her noktasında gayret gösteriyor. Yeşilyurt’a daha çok hizmet getirebilmek, Yeşilyurt’ta yaşayan bütün vatandaşlarımızı Malatya’mızın bütünü ile beraber mutlu olması, huzurlu olması ve şehircilik bilincini yerleştirmek en temel amaçlarımızdan birisidir. Değişen, dönüşen, gelişen, Yeşilyurt’umuzla beraber biz Yeşilyurt’un kendine has değerleri ile büyümesini arzuluyoruz ve bu büyümeyi de geleneksel Yeşilyurt değerleri ile beraber değiştirerek, dönüştürerek, geliştirerek, daha modern bir kent oluşturması noktasında AK Belediyeciliği Başkanımız ve ekibi gösteriyorlar. İnşallah bugün hizmete alınan araçlarla beraber, daha çok sokağa hizmet etmeye çalışacaklar, daha çok insana ulaşmaya çalışacaklar. Birçok talebi yerine getirme noktasında daha çok gayretli olacaklar” dedi.

ÇALIK; “HİZMETİN İLKİ YERELDE BAŞLAR”

Yeşilyurt Belediye Başkanıma, Yeşilyurt Belediyesinde çalışan bütün arkadaşlarıma, AK Parti ailesi, teşkilat mensupları ve Milletvekili arkadaşlarımız adına, Malatyalı hemşirelerim adına teşekkür ediyorum diyerek konuşmasına başlayan AK Parti MKYK Üyesi, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, “Hem yollarımızı yapıyoruz, eksiklerimizi gideriyoruz, fiziki şartlarımızı iyileştiriyoruz. Fiziki şartları iyileştirirken binalarımızı, gençlik merkezlerimizi, sağlık merkezlerimizi yapıyoruz, belediyelerimizin alanlarını genişletiyoruz. Bununla birlikte bu hizmetleri yaparken bize aracılık edecek araçları da, kullanılacak olan kepçelerden diğer araçlara, temizleme araçlarına kadar hepsini de yeniliyoruz” dedi. 

Çalık, “Bu vesileyle 30.000 nüfus dan 300.000 nüfusa çıkan Yeşilyurt Belediyesine yakışan hizmeti değerli Başkanım Hacı Uğur Polat ilk geldiği günden beri yapmaya devam ediyor. Bugün araçlarının hem tanıtımını hem de kurdele kesimi için bizleri davet etti. Ben Malatya getirilen hizmet için Yeşilyurtlu hemşerilerime ve Yeşilyurt’ta yaşayanlara getirilen hizmet için gerçekten teşekkür ediyorum. Hizmetin ilki yerelde başlar ve Cumhurbaşkanımız yerelde hizmet başlatmış ve yerel siyasetle Türkiye siyasetine ve Dünya siyasetine imza atmıştır. Bu vesileyle ben, yerelde belediyecilik yapan ve onun hakkını veren bütün başkanlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız