SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki YMS'li Haftanın Karmasında

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:24:18
İki YMS'li Haftanın Karmasında
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1.Ligde 3’ncü hafta sona ererken, TRT Spor’un her hafta oylamaya sunduğu haftanın ilk 11 belli oldu. Haftanın ilk 11’ine Yeni Malatyaspor’dan 2 futbolcu seçildi.

PTT 1.Liginde 3’ncü hafta sona erdi. 18 takımın mücadele ettiği PTT 1.Liginde TRT Spor tarafından her hafta oylamaya sunulan haftanın ilk 11’i belli oldu. Haftanın ilk 11’ne Yeni Malatyaspor’dan defans oyuncusu Godoy Silve ve Sunday Mba girmeyi başardı. Alanyaspor karşısında takımının galibiyet golüne imza atan Godoy Silva 3’ncü haftanın en iyi defans oyuncusu seçilirken, Sunday Mba ise haftanın en iyi orta saha oyuncusu seçildi. Takıma katıldıkları günden bu yana güzel bir performans sergileyen Yeni Malatyaspor’un iki futbolcusu, otoriteler tarafından büyük beğeni topladı.

Godoy Silva, “Yeni Malatyaspor’u çok sevdim. Futbol oynamaktan büyük zevk alıyorum. Bu haftada hocamız bana yine şans verdi. Sahadaki diğer arkadaşlar gibi bende elimden geleni yapıyorum. Bu haftada takımın galibiyet golüne imza attım. Mutluyum. Haftanın ilk 11’ine girdim. Beni o kadroya layık görenlere teşekkür ediyorum. Bundan sonraki haftalarda da Godoy Silva, takımı için elinden geleni ortaya koyacaktır. Hepinize sonsuz teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sunday Mba ise, “Türkiye’de ve Malatya’da olmaktan mutluyum. Güzel bir şehir. Futbol kültürüne sahip bir şehir. Alanyaspor maçında bunu çok iyi gördüm. Haftanın ilk 11 konusuna gelince, otoriteler bizi uygun görmüş. Godoy ve beni haftanın ilk 11’ine seçmişler. Bu güzel bir duygu. İnsana onur veriyor. Mutluyum. İnşallah tüm takım olarak bir gün o kadroyu Yeni Malatyaspor’lu futbolcular temsil eder. Bundan sonra takımım için elimden geleni ortaya koyacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız