SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İkide 2 Mutluluğu

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 5. Klasman Grubu takımlarından Malatya Belediyespor'da, klasman grubunda 2'de 2 yapmanın mutluluğu yaşanıyor.

Klasman Grubu'nda Hatayspor galibiyetinin ardından sahasında Bingöl Belediyespor maçında da mağlup etmeyi başaran Turuncu-yeşilli takım 2 gün izin yaptıktan sonra Çarşamba günü Batman Petrolspor maçı hazırlıklarına başlayacak. Bu haftayı bay geçirecek olan Malatya Belediyespor, arayı iyi değerlendirerek, sakat futbolcuları Batman Petrolspor maçına yetiştirmeyi planlıyor.

Öte yandan Bingöl Belediyespor maçını değerlendiren Kulüp Başkanı Orhan Barman, takımın Bingöl Belediyespor karşısında iyi mücadele ettiğini ifade ederek, "Klasman Grubunda kendi sahamızda ilk maçımızı yaptık. İki takımı da verdiği mücadeleden dolayı kutluyorum. Bizim takımımız iyi mücadele etti. Ayağa paslarda başarılıydık ve iyi top oynadık diye düşünüyorum. Çok gol pozisyonuna girdik ve 3 gol bulabildik. Ben, teknik heyet ve futbolcularımız kutluyorum. Karşılaşmaya gelerek bizleri destekleyen
taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum" dedi.

Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Ali Özkan ise, "Takım iyi oynadı. İlk yarıda gol atma noktasında biraz zorlandık ama ikinci yarıda istediğimiz odu. Birkaç haftaya kadar takıma yeni katılan futbolcuların da uyum sürecini sağlamasıyla birlikte takımın daha iyi olacağına inanıyorum. İlerleyen günlerde daha iyi bir Belediyespor seyredebiliriz" diye konuştu.

Takımın orta saha oyuncusu Yusuf Yağmur da, kendi sahalarında önemli bir 3 puan aldıklarını kaydederek, "İlk golümü attığım için çok mutluyum. Kafa kafaya giden bir karşılaşma oldu ve maçı hak eden taraf biz olduk. Klasman grubundan Play-off'a gitme adına bizim için önemli bir 3 puan oldu. İnşallah önümüzdeki maçları da kazanarak, hedefimize ulaşmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız