SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İkili Cinayete 2 Tutuklama

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:47:06
İkili Cinayete 2 Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Akçadağ ilçesinde iki ay önce, 2 kişinin öldürülmesi olayına ilişkin olarak sürdürülen soruşturmada 2 kişi tutuklandı. Tutuklanan 2 şüphelinin, cinayet anında ölen şahıslarla birlikte olan şahıslar olduğu bildirildi.

Akçadağ İlçesi Kani Deresi mevkiinde 3 Ağustos Pazartesi gecesi saat 21.00 sularında meydana gelen olayda, 2 kişi uğradıkları silahlı saldırı sonucu öldürülmüştü. Olayda,  4 arkadaşın birlikte gittikleri Kani Deresi mevkiinde silahla ateş açılması sonucunda Şemsettin Algan (51) ve Sakalıuzun Mahallesi (köyü) eski muhtarı Osman Günay (40) öldürülmüştü. 

SALDIRIYA UĞRADIKLARINI SÖYLEMİŞLERDİ 

Ölen şahısların yanında bulunan Enver V. ve Sedat G. adlı şahıslar durumu polise ve 112 ekiplerine bildirerek, faili meçhul kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradıklarını iddia edip yardım istemişlerdi.

Olay yerine giden polis ve 112 acil sağlık görevlileri, Şemsettin Algan ile Osman Günay’ın olay yerinde öldüğünü tespit etmişti. Olay yerindeki incelemeden sonra cinayet esnasında olay yerinde bulunan Enver V. ve Sedat G. ile, şahısları aracıyla bulundukları yere getirip tekrar giden İ.E. adlı şahıs gözaltına alınmış ve ardından ise serbest bırakılmışlardı.

EL SVAPLARI ELE VERDİ 

Emniyet tarafından yürütülen soruşturma sonrasında cinayet olayı esnasında olay yerinde bulunan Sedat G.’nin alınan ve Polis Kriminal Laboratuarı'na gönderilen numunelerden birisinde el svapların da ateşli silah kullanıldığına dair bulguya rastlanıldı. Bu gelişme üzerine Sedat G. ile yine olay yerinde bulunan Enver V.  gözaltına alındılar.

İfadelerinin ardından Akçadağ Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edilen Sedat G. “Adam Öldürme” suçlamasıyla, Enver V. ise “Delilleri Yok Etmek” iddiasıyla tutuklanmaları istemi ile mahkemeye gönderildiler. Akçadağ Nöbetçi Mahkemesi ise her iki şüpheli hakkında tutuklanmaları kararını verdi.

Polisin soruşturma dosyasına başka deliller de koyduğu, ancak o delillerin soruşturmanın devam etmesi nedeniyle şu anda açıklanamayacağı öğrenildi. 

ARŞİV FOTO: 3 Ağustos gecesi cinayetlerin işlendiği yer (Ferdi DURDU)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız