SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İkili İntihar Girişimi

A- A+ PAYLAŞ

Zaviye Mahallesi’ndeki bir evde gece yarısı kıskançlık tartışması yapan sevgililerin daha sonra fazla miktarda hap yutarak intihar girişiminde bulundukları ve hastaneye kaldırıldıkları bildirildi.

Olay saat 01.00 sıralarında meydana geldi. 25 yaşındaki Ş.K. adlı şahıs ile 20 yaşındaki K.T. adlı bayan, Zaviye Mahallesi’ndeki evlerinden fazla miktarda hap yuttuktan sonra fenalaşınca hastaneye kaldırıldılar. Polis soruşturmasında, “duygusal anlamda beraberlik yaşayan” çiftin, kıskançlık sebebiyle aralarında çıkan tartışmanın ardından bir anlık sinirle intihara kalkıştıklarının belirlendiği bildirildi.

DİĞER OLAYLAR..
Yavuz Selim Mahallesi’nde oturan 19 yaşlarındaki A.Ç. adlı genç, “işsizlik ve parasızlığın vermiş olduğu sıkıntılar” nedeniyle gece yarısından sonra cüzdanında bulunan jiletle sol kolunu bilek kısmından keserek intihara kalkıştı ve daha sonra pişman olup Devlet Hastanesi’ne gelerek tedavisini yaptırdı.

İnönü Üniversitesi kampusünde de, 20 yaşlarındaki A.R.Y. adlı erkek öğrenci, ders notlarının iyi olmaması yüzünden bunalıma girerek, fazla miktarda hap yutup intihara kalkıştı ve hastaneye kaldırıldı.

Yeşilyurt Kuyulu Köyü’nde de 16 yaşındaki K.A. adlı kız öğrencinin, ders durumunun iyi olmamasına üzülerek hap yutup intihara kalkıştığı ve hastanede tedavi altına alındığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız