SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İkimiz İçin de Büyük Gurur'

A- A+ PAYLAŞ

TRT'nin "Sen Türkülerini Söyle" yarışmasında iki Malatyalı genç; Elif Avcı ve Kürşat Zengin finale gidiyor.

Yarışmacılardan Elif Avcı, Malatya kamuoyuna bir teşekkür mektubu gönderdi ve desteğin devamını istedi.

Fotoğrafta, diğer yarışmacı Kürşat Zengin'le birlikte görülen Elif Avcı'nın mektubu şöyle:

"Tüm hemşerilerime merhabalar.. Ben, TRT 1 ekranlarında her cumartesi akşamı ‘Sen Türkülerini Söyle’ adlı Türk Halk Müziği Solist yarışmasında, Türkülerin Kayısı Kızı olarak nitelendirilen Malatyalı kardeşiniz Elif AVCI. 12 hafta boyunca Global bir kanalda Malatya Malatya dedik Malatya’nın desteği ile finale kadar geldik ve zamanında dediğim gibi tüm Türkiye buna şahit oldu. Tüm Malatyalı hemşerilerime canı yürekten müteşekkirlerimi sunuyorum. Sağ olasınız var olasınız.

Malatya gerçekten finalde yarışıyor. 18 Nisan cumartesi günü büyük final olacak. Son desteklerde o gün yarışma bitimine kadar devam edecektir. Benim siz Malatyalı kardeşlerimden tek ve son ricam bir hafta daha dişimizi sıkıp, memleketlerin yarıştığı bu yarışmada Malatya’nın gücünü finale kazımamızdır. Binlerce kişinin elenip de 16 kişi ile başlanan bu serüvende, 2 Malatyalı gencin finalde yarışması ne demek? Sizler için olduğu gibi, Kürşat ve benim içinde bu gerçekten çok büyük bir gurur. Bizler elimizden geleni yapıyoruz ama iş sizlerin SMS desteklerinizde bitiyor. Malatya kendi kaderini kendi yazacak yani…

Tüm Malatyalı hemşerilerimizin destek ve oylarını bekliyorum. Aynı zamanda 18 Nisan cumartesi akşamı, bir Malatya fırtınasına şahit olmanız için herkesi TRT 1 ekranlarına bekliyorum.

Saygı ve Sevgilerimle ;
Elif AVCI

Dikkat; SMS ‘ler hafta içinde de sınırsız olarak atılabilir. Final gecesinin bitimine kadar devam edecektir.

SMS İLE NASIL DESTEK OLABİLİRİM?

Türkiye İçin;
========

TURKU 116D yazıp 3969 'a gönder

(Rakamdan sonraki harf kodları gönderilen bölgeyi belirtiyor)

Akdeniz A
Ege bölgesi E
Doğu anadolu D
İç anadolu I
Güneydoğu G
Karadeniz K
Marmara M

Yurtdışı için;
=======

TURKU 116 yazıp ülke sms numarasına gönder

Ülkelerve SMS Numaraları
================

Türkiye______3969
Irak_________1590
KKTC_______3969
Bosna_______91610702
Fransa_______71004
İsviçre_______543
Belçika______3364
Almanya_____81456
Hollanda_____4999
İngiltere_____81696
Avusturya_____900500600
Danimarka____1919
Yunanistan____54100
Makedonya____141391
Bulgaristan____1924
Azerbaycan____9065"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız